Analysen om deja vu igen? Tror jag...

Livet / Permalink / 1
När jag idag gick in och tittade till min blogg och analyserade lite runt ikring gårdagens inlägg så funderar jag lite på om det inte var så att jag slog i huvudet igen och gjorde en kräftskiva a la deja vu.
 
Jag menar det är ju ganska många år sedan jag åkte på kräftskiva och bestämde mig för att vara nykter bara för att någon timme senare bli arg på Robban för att han hade så förbannat trevligt när han drack.
 
Och min idé om livet just då blev att dricka ifatt med allt jag kom över och speciellt smart var det väl inte att inta värdens inköpta Kina sprit som bara stod där i barskåpet och togs ut enkomt för att då och då rengöra verktyg.
 
När den lilla Kina flaskan med mycket annat var slut var jag också slut, i huvudet då och det resulterade i att jag blev paranoid och tyckte att bilarna på parkeringen var så otäcka och bad närmsta vän ringa mamma Gunnel för när man blir så rädd då vill man att mamma skall komma..
 
Ja det ser ju onekligen fruktansvärt otäckt ut...
 
När jag senare föll handlöst ner i asfalten med bakhuvudet först på min väg hem från festen ja då försvann väl all sans.
Det tog lång tid att hämta sig från dessa bravader och även om jag två dagar senare på måndagsmorgonen mådde jätte illa, så ligger det inte i min natur att inte gå till jobbet.
Jag hasade mig dit och jobbade på så gott jag kunde men var tvungen att ge upp, och när jag senare kollade upp mig själv och min hälsa visade det sig att jag hade en mindre hjärnskakning och det blev inget med jobbet på en vecka.
Det var tungt för sånt kostar ju på så att säga och att vara hemma för hjärnskakning på grund av olycka är ändå okej men hjärnskakning på grund av fel i alkoholhantering är inte okej.
 
Men inget gott som inte har något ont med sig(eller tvärtom).
Jag drack inte alkohol på minst ett halvår efter detta.
 
Men tillbaka och deja vu var ordet och jag kollar en extra gång och visst var det så att jag såg samma bilder två inlägg i rad fast i olika följd.
Men vad hände har jag fått lite smyg alzheimer´s eller...???
Ja jag vet att man inte skall skoja om sådant för det är ju inte det roligaste i livet liksom.
 
Jag tänker att jag nog ändå var snurrig igår och att jag när jag la in bilderna lurade min lilla hjärna eftersom dom inte är i samma ordning.
Alltså ingen deja vu bara total sinnesförvirring.
 
 
 
Ja, efter denna märkliga analys kring min egen person och alkohol och deja vu så vill jag nog ändå säga att jag igår som idag har en mindre tillfällig sinnesförvirring och historien kring festen och hjänskakningen för några år sedan den hoppas jag att jag berättade för att jag ville haha...
 
Idag är det måndag och min löptur blev till ingenting och jobbet var okej men jobbigt och hunden hade lagt stor spya vid min säng och jag tycker att jag upplevt allt detta innan så jag säger bara...
 
DEJA VU ALLIHOPA haha...eh...nej...fy!! Deja vu...bläh...
 
Imorgon är det tisdag och nästan fredag och det känns så bra när tiden går så fort så man inte hinner med.
Not!!!
 
Jag kommer då att berätta lite kring Kims nya jobb som började idag med en kick off med alla de nya arbetskamraterna.
Min journalistiskt uttänkta fråga blir...
 
- Kim. Hur kändes det att träffa alla dessa nya människorna och bonda samtidigt som du drar på dig en bikini och badar badtunna???
 
Haha...
Fick jag en deja vu nu?
Nä...
Jag har ju aldrig badat badtunna...eller...?
Bikini då?
Nähä...för då skulle alla bli blinda haha...jag dör....
 
Heja Kim!
Du kommer att klara ditt nya jobb galant.
 
Och sist idag en bild som verkligen visar på sinnesförvirring.
Men kom ihåg!
Det är inte tjejen med analys bloggen som har gjort bilden.
 
 
 
Godnatt allihopa
Godnatt min tröga hjärna
Godnatt alla tankar kring livet
 
Laters....
 

Klänningar och klänningar och mer klänningar...

Livet / Permalink / 1
Efter en fredag med shopping och chill så kom så lördag med en massa akitiviteter.
 
Ja så kändes det i allafall men det var egentligen bara två varav den ena inte egentligen tog så lång tid men den kändes lång på grund av känslorna runt omkring den.
 
Ett litet gäng på fem personer intog "Kristinas fest och brud" och den följande timmen(möjligtvis mer)fylldes den lilla butiken med glada utrop och skratt samt några protester av gillande eller ogillande.
Och det här med att prova en massa klänningar är faktiskt krävande speciellt när det är så känslomässigt laddat.
 
Vi satte oss på stolar och puffar och så var det bara för Kim att hoppa ur och i klänningarna och jag som var i samma butik för fyra år sedan och hittade en hoppade i och sa att den ska jag ha...tyckte att detta var så spännande och jag önskade när jag satt där att jag hade gjort likadant, jag menar provat mig fram. För detta var ju så roligt.
 
Som sagt Kim hoppade i och ur och för det mesta tyckte vi samma förutom mamma Gunnel som då och då lite coolt deklarerade att nä..det där var ju inte så snyggt.
 
Egentligen sitter jag här och verkligen funderar på hur jag skall förklara för er hur fantastiskt det var men det är så svårt och förhoppningsvis har ni gjort samma sak själva eller med någon annan och om ni inte gjort det fundera på det för jag som alltid skeptiskt tänkt att..vadå det är ju bara en klänning liksom...jag är omvänd.
En person blir totalt annorlunda i dessa kreationer och Kim speciellt som är så fin ändå förvandlades verkligen. Och vid ett tillfälle drog vi efter andan allihopa.
Men det tillfället får ni inte se här haha....
 
Först bilder på det första mötet med affären.
Innan den lyckliga galenskapen började....
 
 
 
Ah...alla dessa klänningar. Och tänk den nya kollektionen hade precis kommit in...
 
 
 
Nu börjar vi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja...
Vi tittade och klämde och kände och tyckte och vred och vände.
 
Jag själv blev alldeles snurrig för alla var ju så fina.
 
 
 
Ja, jag kan allt förstå att det blev lite överväldigande för åskådarna men är inte konstigt.
 
 
Ja Jonna var så glad och taggad och hennes besvikelse för fyra år sedan när jag travade in i butiken pekade på en klänning, betalade och gick ut fick sig en revansch.
 
Ja jösses hade jag inte haft min dåliga verklighetsuppfattning hade jag gråtit hela tiden.
 
Och jag gick därifrån helt omtumlad och känslorna var "all over the place" a la prins Daniel. Och en ensam tur på stan behövdes för att komma ner på jorden igen och jag är så glad för Kims skull och nu är allt verkligt även om det är nästa sommar.
 
Men det kommer ju gå fort precis som livet gör och helt plötsligt står vi där.
 
På kvällen bar det av på kräftskiva i Bankeryd och det åts kräftor och snapsades och dracks öl och fina drinkar.
 
 
 
 
Ja det var så trevligt och ju längre kvällen led desto gladare blev det...och mörkare...
 
 
 
 
 
 
 
 
Japp och när kvällen var slut åkte vi alla hem och sen vaknade jag och det var söndag och den har varit så stilla och det enda jag har gjort är att dricka lite kaffe på "Waynes Coffe" och vandra längst vår Munksjö och det sista ni får idag är lite bilder bara för jag fortfarande är så förundrad över utvecklingen i vår stad.
 
 
 
 
Och sist idag får det bli en Otto Hundén bild för den blev så bra och han är så fin och nyklippt och han ser ut som en skäggig lite gubbe haha...
 
 
Att blogga idag har gått trögt. Jag är lite bakis light men jag är taggad inför veckan som kommer då det vankas jobb och annat fantastiskt roligt här i livet, samt löpning och träning som nu efter klännings provning känns ännu mer behövligt för även om det kan vara så att Kim har hittat sin klänning så har jag en annan nöt att knäcka...
 
Nämligen sökandet efter min egen...suck...kommer ihåg hur det var inför min 40 års fest...vidrigt kul...
 
Kram alla
Kram jobb ångest
Kram min framtida klänning.
Kram livet.
 
Laters...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bloggavbrott och Kräftfest

/ Permalink / 0
Japp idag analyseras kräftor och brudklänningar. Och därför blir det bilder idag.

Men inte på brudklänningar. 

Det blir imorgon ...kanske!

Stay tuned...

Kram alla
Kram kräftorna 
Kram lukten på mina fingrar 

Laters..


Till top