Trötta hjänan som vägrar sova

Livet / Permalink / 0
Efter att ha lagt mig klockan 09,30 igår och stensomnat för att sedan vakna idag klockan 08,00 outvilad som få.
Så börjar man då fundera på vad livet kräver.
Har förvisso haft lite ont i halsen och nyst som en hund och nästan kört nosen hårt i golvet varje gång.
 
Ja det kan ju kanske vara så att man är lite krasslig men det finns inte tid till sånt så jag tog mig först ett danspass på mitt vardagsrumsgolv som gick sådär och då blev jag förbannad och gick ut och sprang runt en sjö istället och fast jag fick släpa mig hela vägen så kändes allt faktiskt mycket bättre men efter ett varv på A6 och IKEA där vi (eller Robban) inhandlade ett par rullgardiner så var jag tillbaka på ruta ett och nu är det snart dags för kudden igen.
 
Hoppas det går bättre detta sovpass.
 
Men nu tillbaka till storyn om rullgardinerna.
 
Robban har sedan han flyttade in 2001 sagt att han har svårt att sova för det blir ju aldrig tillräckligt mörkt på sommarhalvåret för hans del.
Jag har som den goda och trevliga flickvän jag är. Motarbetat honom och sagt att det behövs inte alls och att alla kan sova i lite ljus annars är man ju konstig, plus att fy vad fult med rullgardiner...
 
Haha...när jag skrev ner det hela så får man ju vara förbannat glad att man blev gift till slut, eller hur.
 
 
 
 
Men nu har han äntligen fått köpa och sätta upp sina rullgardiner och det känns som om alla mina tidigare argument bara var något av en fix idé.
 
Men efter första natten kanske dom åker ut när jag har snubblat på allt i sovrummet för att jag är så van att se var jag sätter fötterna när det är dags för "tantens" nattkisseri" haha
 
Vidare är det dags att planera sin resväska för turen till Braveheart land och Kims examen.
Vad ska jag ta med?. Klänning, skor, byxor, jacka...kådisar....nä...fy!
 
Nej allvar nu...
 
Festplaner har figurerat i lilla hjärnan. Och jag har kommit fram till att mitt hår är kortare än jag vill men att det ser relativt okej ut (eller vuxet som hjärnan sa).
 
Jag skall nu titta på morden i Sandhamn.
Hoppas att det bor tillräckligt med folk där annars blir det lika folktomt som i Ystad och Midsommer för där kan det omöjligt finnas någon kvar överhuvudtaget.
 
Nu är det dags för naneri men först "Morden i Sandhamn" som sagt och jordgubbar med mjölk :-)
 
God natt alla
Kram Robban
God natt hjärnan(sov för helv...tusan menar jag).
Anna
Till top