Dan före dan...

/ Permalink / 0

Överkörd av ett tåg en buss och en båt. Så känns det just nu och jag tänker att så här efter en dag som varit en enda lång vandring. Så var en dusch och en kopp te en nödvändighet.

Morgondagen är lika ösig som denna dag och vi åker på äventyr. 
Ja det finns ju ett ställe här i England som är lite mytomspunnet och där en av Asterix närmsta vänner sägs ha hållit till.

Men det är imorgon det.

Nu blir det bilder från dagen och sen ska jag sooooova...
Ja bra väder är ju bra men lite eller mycket blåsigt när man åker buss. 

Får precis veta att det är risk för snö här i London...que surprice.

Vi hörs imorgon.

Kram Alla 
Kram Mina fötter
LoveNepal 

Laters...

Den stora lögnen om Göteborg

Livet / Permalink / 1
 

Kära Jonna

Du har nu blivit 20år och är inte längre en liten skitunge utan en stor skitunge.

Jag din mamma och Roberth har fixat en liten men spännande resa åt dig där du kommer att få uppleva saker redan upplevt med lite överraskningar på vägen.

Göteborg är en stor, stor stad och vi vet att du redan känner till den både utan och innan. Men vi har grävt fram några saker du inte gjort förut.

Därför skall du och vi imorgon gå upp relativt jätte tidigt eftersom vår fösta anhalt blir ett spa som vi hittat i Göteborgs skärgård. Dit tar man sig endast med båt och den avgår på morgonen tidigt så man hinner med de behandlingar som vi beställt och eftersom båten inte är så stor så har arrangörerna bett om så lätt packning som möjligt.

 Där kommer vi att vara de två första nätterna. Sedan bär det av in till Göteborgs stad där det finns tid för lite shopping innan nästa äventyr.

När vi kommit hem från denna trevliga middag med familjen kommer du att behöva packa.

Fotriktiga skor behövs eftersom det kan bli mycket gående. Kläder du trivs och känner dig fin i som är bekväma och tänk lite kallt och blåsigt(skärgården i ett nötskal).

Sist men inte minst en bikini då det är ett spa vi skall till.

Resten fixar jag Mother fixit och Robban

Grattis än en gång lilla unge

Kram Mamma och Robban

 

Ja så här skrev jag till Jonna i brevet hon fick igår och visst fick hon ut och åka. Men det där med Göteborg var ju inte helt sant och att ljuga i sådan här avseenden är min specialitet.

 
Ja här står vi, framför Viktoria tornet med klockan Big Ben i.

Jonna hade ingen aning om något och jag önskar att jag mindes orden hon yppade När hon insåg att vi skulle ta Rut med oss. 

När jag senare spelade kissnödig och Robban stannade bilen vid macken nära Landvetter(och han var på riktigt kissnödig)
gav vi henne en pillerburk med en bild av Big Ben på framsidan och när hon fått tänka en stund och insåg vad som var på gång...
Då visste glädjen inga gränser.

Ja så var det och äventyret fortsätter. 
Men överraskningarna är inte slut. Men det är däremot jag så ni får inte veta mer idag haha...

Går en tar en pint nu...
 
Kram Alla
Kram Vår resa www.nivetvarviär.nu
LoveNepal
 
Laters...bokstavligen...

Lilla Myran har blivit stor.

Livet / Permalink / 0
 
Ja så här såg det ut imorse tidigt, tidigt när jag närmade mig dörren som leder int till Jonnas rum. Skulle hon bli glad eller slänga ut oss som straff för förargelseväckande beteende.
 
Torsdag den 28 april. Vikt några extra ton eftersom vi ätit mycket mat. Mitt namn är Motherfixit Annalysen och namnet klär mig och jag har förtjänat det efter allt mitt fix. Ja det är ju lite speciellt idag och det är på dagen 20 år sedan jag med lätta steg vandrade vägen fram till länsjukhuset Ryhov och sen smidig som en varg bara andades lite lätt och så var Jonna född.
 
Ja och jag är också ljus som en britt och mitt hår är blont med blåa slingor. Jag menar nä...så lätt var det inte för alla vi som skitit ut en fotboll ur ett golfbolls hål vet...
 
Morgonen började hektiskt och när jag duschat och gjort mig klar och träffat Robban i korridoren mitt i morgon dimman. Så slog vi in ett litet paket för att fira det lilla stora födelsedagsbarnet...
 
 
Ja det är en kladdkaka.
Men alla vi som känner Jonna vet att detta är ungefär som om Robban skulle få en motorcykel.
Samma glädje, samma känsla...
 
Ja där gick vi och det var faktiskt lite spännande för man vet inte hur det kan vara med morgonhumöret, jag menar vem vet någonsin...
 
Så vi öppnade dörren och började sjunga...
 
 
 
Ja det blev lite suddigt men det var svårt att sjunga och hålla ett paket samtidigt.
 
 
Allt blev jättelyckat som ni ser och hon blev så glad för sin kladdkaka. Nu kunde hon ju ta den med till sitt jobb och njuta av den på lunchen.
 
Nu var det dags för mig och Robban att gå till jobbet och vi har båda två kämpat lite extra där då vi imorgon skall på äventyr med Jonna.
 
När jag med andan i halsen kommit hem efter jobbet var det bara att hoppa i duschen och fixa till sig för nästa firande och nu är det familjen som gäller och alla har lovat att komma och alla kom.
Aqua är den restaurang som vi i vår lilla familjekrets har gjort till vår grej och Jonna älskar snitzeln där så nu på kvällen var det så dags för ett besök med nära och kära...
 
 
 
 
Som sagt alla var där även Snitzeln...
 
 
Jajamen och nu sitter jag här i mitt sovrum och jag bloggar och fixar mig för sängen och....packar...
 
Ja Jonna fick av mig ett litet brev där vi berättade för henne att imorgon börjar dagen jättetidigt på grund av en liten weekendresa.
Yes...vi skall till Göteborg där jag och Robban hittat ett litet spa i skärgården...mysigt va...
 
Så det är bäst att jag fortsätter att packa nu för ögonen börjar gå i kors och det gör jag med haha...
 
Kram Alla
Kram Göteborg
LoveNepal
 
Laters...
Till top