Den stora lögnen om Göteborg

Livet / Permalink / 1
 

Kära Jonna

Du har nu blivit 20år och är inte längre en liten skitunge utan en stor skitunge.

Jag din mamma och Roberth har fixat en liten men spännande resa åt dig där du kommer att få uppleva saker redan upplevt med lite överraskningar på vägen.

Göteborg är en stor, stor stad och vi vet att du redan känner till den både utan och innan. Men vi har grävt fram några saker du inte gjort förut.

Därför skall du och vi imorgon gå upp relativt jätte tidigt eftersom vår fösta anhalt blir ett spa som vi hittat i Göteborgs skärgård. Dit tar man sig endast med båt och den avgår på morgonen tidigt så man hinner med de behandlingar som vi beställt och eftersom båten inte är så stor så har arrangörerna bett om så lätt packning som möjligt.

 Där kommer vi att vara de två första nätterna. Sedan bär det av in till Göteborgs stad där det finns tid för lite shopping innan nästa äventyr.

När vi kommit hem från denna trevliga middag med familjen kommer du att behöva packa.

Fotriktiga skor behövs eftersom det kan bli mycket gående. Kläder du trivs och känner dig fin i som är bekväma och tänk lite kallt och blåsigt(skärgården i ett nötskal).

Sist men inte minst en bikini då det är ett spa vi skall till.

Resten fixar jag Mother fixit och Robban

Grattis än en gång lilla unge

Kram Mamma och Robban

 

Ja så här skrev jag till Jonna i brevet hon fick igår och visst fick hon ut och åka. Men det där med Göteborg var ju inte helt sant och att ljuga i sådan här avseenden är min specialitet.

 
Ja här står vi, framför Viktoria tornet med klockan Big Ben i.

Jonna hade ingen aning om något och jag önskar att jag mindes orden hon yppade När hon insåg att vi skulle ta Rut med oss. 

När jag senare spelade kissnödig och Robban stannade bilen vid macken nära Landvetter(och han var på riktigt kissnödig)
gav vi henne en pillerburk med en bild av Big Ben på framsidan och när hon fått tänka en stund och insåg vad som var på gång...
Då visste glädjen inga gränser.

Ja så var det och äventyret fortsätter. 
Men överraskningarna är inte slut. Men det är däremot jag så ni får inte veta mer idag haha...

Går en tar en pint nu...
 
Kram Alla
Kram Vår resa www.nivetvarviär.nu
LoveNepal
 
Laters...bokstavligen...
#1 - - Gunnel Hall:

Ha en riktigt trevlig helg i London. kram till Jonna och Ni andra också förstås, men den hårdaste till Födelsedagsbarnet

Svar: Tack mamma. Jag skall krama henne ordentligt 😊
Annalysen

Till top