Äntligen!

Livet / Permalink / 0
Födelsedagar...
Ibland kommer de olägligt.
Ja inte olägligt som i..eh...varför föddes du idag? Fy vad olägligt!
 
Nej så menar jag inte, men ibland så fyller man kanske år när det är olägligt för alla andra och en själv. Kanske fyller man då alla har semester eller när man själv har det. Som Kim som alltid fyllde på sommaren när det var lov och så vidare. Ingen av kompisarna var hemma utan var bortresta med sina familjer då det var mitt i sommaren. Kalasen fick alltid vänta...
 
Ja en sådan situation fick jag då EA på jobbet fyllde 30 år. Inte nog med att hon fyllde när hon själv var på semester utan när hon väl var tillbaka var alla andra på semester istället och eftersom hennes lott i år var delad semester så blev det så att när alla andra kom tillbaka...ja då gick hon på semester igen.
 
- EA vi kommer att fira din födelsedag det hoppas jag att du förstår men det blir senare, säger jag till henne innan hon går på sin semester. Då insåg jag inte att senare betydde två månader(nästan).
Men det köpte mig tid och jag fixade med insamlingar och information om hur vi skulle fira. Ja det var viktigt eftersom alla visste att hon fyllt år.
 
" EA 40 år" ja så var rubriken i mitt första mail till alla medarbetare. Jag informerade om att vi samlade pengar till present och att vi skulle bli tvugna att fira henne senare.
"EA 30 år menar jag" stod det på rubrikraden i nästa mail(eftersom jag skrivit fel ålder i det första).
Men så är det är så att EA och jag har samma mailkorg och jag var noga med att slänga alla mail i papperskorgen varje gång så hon inte skulle se.
Sen gick jag på semester och EA kämpade på de fyra veckor jag var borta. När jag sen var tillbaka jobbade vi ihop en vecka innan hon gick på sina sista veckor och då var fortfarande halva styrkan borta.
 
Jag passade på att skicka ett sista mail om firandet av hennes födelsedag till alla för att förklara att firandet fick vänta några veckor till. Naturligvis i smyg.
-Nej!!! Anna du måste slänga mailen! EA:s gälla röst gör att jag rycker till.
-Men det gör jag ju!!! Vad menar du!
Där mitt i meningen förstår jag och det faktum att hon som miljöansvarig har en alldeles egen mail som också går under "Alla" går upp för mig och att jag har slängt alla mail och trott att hon inte sett dom är fel i alla bemärkelser och hon fortsätter att berätta att hon läst det första men sen förstått att det var hemligt men att jag sedan skickat ett mail till. Dessutom hade hon ju sett att jag skrev att hon fyllde 40 första gången...suck...
 
Ja så det kan bli och sen gick hon på semester igen och jag har fixat och klurat och skickat fler mail om när och hur(som jag sedan slängt i båda mailkorgarna) och så idag var det äntligen dags och jag var så glad för det känns som om jag hållit på med denna högtidsdag i evigheter.
Det har jag inte och det har inte varit jobbigt på något sätt, men det har suttit lite i bakhuvudet hela tiden. Så nu när det är gjort så säger jag liksom bara...ÄNTLIGEN....
 
Anna jag hoppas att det kommer på din blogg nu, sa hon till mig idag när jag tog en bild, Ja EA här är bilden eller bilderna lite som min personliga present till dig...Grattis!
 
 
 
 
Haha..ja..
 
Peace out!
 
Laters...
 
 
 
Till top