En lång promenad...

Livet / Permalink / 0
Efter en trevlig kväll nere på en av stadens pubar sitter jag nu här. Egentligen hade jag tänkt skriva ordet paus med stora bokstäver men känner ändå att jag har lite att förtälja om mitt fabulösa och anspråkslösa lilla liv...
 
Först Robban...
 
 
Ja han tog sig ju hela vägen hem och kom i mål som den duktiga cyklist han är.
I ca. 12 timmar var han ute och även om tiden kan tyckas lite tilltagen för en sådan som han så är det ju så att vinter Vättern innehåller lite mer feelgood än den vanliga "Vätternrundan" med både lunch och fika stopp längs vägen.
Och som jag sa igår att även om han själv tvivlade så tvivlade aldrig jag och jag fick rätt eftersom....han gled ända in i måååål...som en gammal sport reporter en gång skrek i TV.
 
Vidare så har dagen förflutit med följande innehåll. Jag har vandrat hemmifrån och gått hela vägen upp på Huskvarna berget och tittat på utsikten. Jag har passerat motorvägar, Ekhagen och nedre delen av mitt barndoms Öxnehaga samt gått förbi pizzeria Majstången(som funnits alltid) och sen vidare till Smedbyn och Slottsvillan för att sedan hamna vid Glupafallet...eller nej...jag menar Huskvarna fallet och sen...ja sen kom återigen Taxi Eriksson och hämtade mig.
 
En och en halv timme gick jag och det samtidigt som jag grät eftersom jag fick för mig att lyssna på P3 Dokumentär som idag handlade om Branden på stadshotellet i Borås.
Varför jag valde just det avsnittet?
Jaa...ibland vet man inte riktigt varför man väljer saker och inte var det bättre än igår när jag lyssnade på massakern i Utöya
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja och sen var det dusch och en ner på stan igen och där dagen till ära...en liten drink.
 
 
Ja...en Cosmopolitan och god var den också.
Vi satt och fes bort en stund och jag kan idag erkänna att jag nog inte har någon analys mer än att jag vet hur viktigt det är med brandsäkerhet på hotell och hur illa det kan gå om det inte är det, och att hur lång tid det än går så är det ändå lika hemskt.
 
Nu skall jag sätta mig på min nya favoritplats i soffan och softa.
 
 
Nice as Ice(bara för att det rimmade).
 
Kram Alla
 
Laters...
Till top