Tvångströjan...den är nog min ändå...

Livet / Permalink / 0
Cykling ja...
Min man gick upp i ottan och iklädde sig i de kläder han så noga lagt iordning i köket tillsammans med allt det andra som behövs när man skall göra galna saker som att cykla runt Vättern på vintern. Jag tänkte ett tag att jag skulle hjälpa till men tänkte sen att han skulle bli förnärmad av att hitta en tvångströja bland sina fina cykel prylar...
 
 
 
Ja han ser ju onekligen ut som tagen ur en sciencefiction film och han såg oförskämt pigg och lugn ut när jag sömndrucken hindrade honom från att gå eftersom jag ju var tvungen att få ett foto på galenskapen(som jag kallar det).
 
Nu sitter jag här 12 timmar senare och vad jag vet har han passerat Gränna. Och även om det vid ett tillfälle lät lite gnälligt eller ja...lite tröttigt och en vink om att det kanske skulle bli bilen in i mål så tror jag att han ändå gör som han brukar och liksom bara avslutar det han påbörjat och kör cykelracet fullt ut...eller bragden ut(som han kallar det) och jag håller med.
 
Japp jag hade aldrig klarat det och man ska ju inte kasta sten i glashus och den där tvångströjan...den hade man fått sätta på mig om jag skulle antyda att jag velat följa med de 300 kilometrarna runt vår lilla göl...
 
Vidare har jag ikväll varit på bio och sett "The greatest showman" och mitt uttryck se och le fick en helt annan mening. Eller ja...om man googlar "se och le" kommer The greatest showman upp för det var en av de bästa musikalerna jag sett på länge.
 
 
Missa inte!
Speciellt inte på bio då det är en storslagen film med många bra kameraåk och vackra scener...
 
Nu är det dags att avsluta för dagen.
Jag måste förbereda för min mans hemkomst och för kvällen som den är. Jag är ledig och skall njuta och sen när jag njutit...då skall jag träna.
 
Japp...inget konstigt alls...
 
Mot fredag och förestående nyårshelg.
 
Laters...
Till top