Ett onödigt försvarstal. Eller....?

Livet / Permalink / 0
 
Ja när man har kul på jobbet då har man kul på jobbet och när jag avslutat just den här dagen och cyklade hem genom stan då kände jag mig så varm i hjärtat med tanke på de goa tjejer jag jobbar med.
Men visst tittar man på bilden som vi idag la ut på facebook då blir man allt lite rädd att alla tyckare och lätt kränkta nättroll skall ta sig ton....
 
- Jaha...den här bilden kommer ju inte att gå hem...
Jag tittar på min arbetskamrat som precis yttrat sig om fotot. Hon fortsätter och förklarar att ja, det är ju alltid någon som skall gå på om att den inte är etniskt korrekt och kanske direkt är lite lätt rasistisk i vissa betraktares ögon.
Jag förstod vad hon menade och blev lite förtvivlad. Anledningen till bilden som den ser ut finns och visst om någon nu skulle ge sig på då får jag nog komma på ett litet försvarstal, eller skrift...
 
Bilden ligger som den ser ut, ute i cybervärlden nu och det var inte utan nervositet jag tryckte på knappen och  postade den från en mobil på jobbet och jag tänkte att visst finns en viss avsaknad av människor som likt mig själv ser utländska ut men jag kommer inte att ge någon nöjet att kritisera och vinna.
 
Så här är mitt försvarstal/skrift...
 
Hej Allihopa!
Mitt namn är Anna och jag är Housekeeping Manager på Elite Stora Hotellet.
Hos mig jobbar människor från nästan hela världen(nästan). De kommer från exotiska platser som Eritrea, Sri Lanka, Thailand, Rumänien, polen, Vietnam, Sverige, Kamerun( jag tror det var det) och Syrien.
På ett möte häromdan med alla mina fina tjejer bad jag på mina bara knän om att få med så många som möjligt på en bild i syfte att lägga ut den på facebook och söka fler fina arbetskamrater. ,
Av 20 stycken räckte bara ett fåtal upp handen och det är de personerna ni ser på bilden.
Jag tänker inte och kommer aldrig någonsin att tvinga någon att vara med på ett inlägg på facebook. Alla vill inte vara offentliga personer.
Nu vet ni bakgrunden till bilden och här har ni en bild till...
Den på mig som så ansvarslöst och lite rasistiskt la ut den första bilden på facebook!
 
 
Tack för visat intresse.
Hälsningar
Anna
 
Japp så skulle det se ut om nu någon skulle eller gör det som så många känner sig nödbädda att göra på nätet.
 
Och nu när jag målat fan på väggen och även försvarat mig utan anledning så tänker jag lägga ner bloggandet för denna dag.
Jag hade så många fler analyser om östrogen och Vätternrundan men allt försvann i ett hav av ilska som inte behöver finnas.
Men visst, om någon hoppar på mig så är jag nu beredd och klar....
 
Imorgon är det lördag och min tokstolle till man cyklar Vätternrunt med en hel drös andra tokstollar och det bästa är att han gör det så bra och att han kommer att klara det på en fantastisk tid som vanligt. Det tvivlar jag inte på en enda sekund.
 
Mot Gamingbur och sen sova innan lördag.
 
 
 
Laters...
Till top