Jag kanske är snyggast ändå...?

Livet / Permalink / 1
 
Gårdagens kvällspromenad gav frukt och jag som helt plötsligt blivit någon slags naturfreak, jag vandrade in på ett för Jönköpingsborna välkänt ställe. Ett ställe som funnits alltid men som jag av någon outgrundlig anledning har besökt högst tre gånger i hela mitt jordeliv. Iallafall när det nästan står i full blom....
 
Ja det har varit väldigt mycket vandrande och tänkande den sista tiden. Allt för att lugna det som egentligen inte är lugnt och för att jag känt mig väldigt speedad på ett sätt som jag inte riktigt känner igen. Allt i positiv anda och idag när jag kom hem infann sig ett lugn som jag välkomnar och det är så skönt för det behövs verkligen.
 
"Undrar om jag hade varit ihop med en snygg man? Om jag bott kvar i Chile menar jag"
 
Ja funderingarna på det där om ärftlighet häromdan satte sig och det är nu inte så att jag inte är förälskad i min egen man längre det är bara det att jag ikväll tittat lite på matchen mellan Chile och Tyskland. Inte för att jag tycker fotboll är kul utan mer för att jag ville se hur de Chilenska spelarna ser ut.
För så är det ju...jag är alltid intresserad av det, av den enkla anledningen att jag vill känna tillhörighet för det är ju ändå så att jag inte på något sett ser svensk ut även om jag ibland tror att jag alltid bott i djupaste Småland och haft sjalett.
 
När jag sitter där och tittar och ändå faktiskt hejat på lite samt skällt på en tysk som knuffas då kommer andra funderingar.
Undrar om jag anses vara en snygg Chilenare? Eller lite sådär medel?
En väldigt relevant fråga tycker jag.
Om jag vill ha svar?
Nej kanske inte. Jag menar det måste väl vara bättre att vara ovetande och liksom bara tro att man är en 10 plus poängare eller hur?
 
Haha...
 
Över till viktiga saker.
Jo det är ju så att jag häromdan vandrade in i vår rosengård uppe på Rosenlund. Allt var fantastiskt vackert och jag blev ändå lite sur på mig själv som liksom inte har tagit mig tid.
Kolla...
 
 
 
 
 
 
 
Lustigt det där.
Den sista tiden har jag tittat på världen som om det är sista gången jag såg den. Som om allt är mycket skarpare på något sätt, mer koncentrerat liksom. Märkligt...
Eller så håller jag kanske bara på att få en ordentlig verklighetsuppfattning...äntligen!!!
Eller...så är jag bara på riktigt...avslappnad!
Trevligt livet...trevligt :-)
 
Jaja...
Mycket filosoferande och analyserande.
Möjligt är iallafall att jag är den snyggaste Chilenaren som finns. Och möjligt är också, och det här är trevligt, att änderna i Liljeholmsparken snart har blivit fler igen och ordningen kan återställas kolla in det här...
 
 
 
Japp dom har gjort det där ni vet och förökat sig hurra!!!
Lite ilsket dock när jag skulle ta bilder. Fick onda ögat och näbfräs av en dum anka som satt där vid gräset vid kanten...usch...
 
Nähä..
Nane dags.
Imorgon är det " Sju vackra flickor i en ring som dansar med små grodorna bredvid Tre små gummor. Ja, viljen i veta och viljen i förstå att räven raskar över isen och..Ritch Ratch filibom bom bom, Så går vi runt kring ett enebära snår Uppå Källabacken med Prästens lilla kråka för Morsgrisar är vi allihopa" så det så!!!
 
Och allt detta runt en jätte snopp haha... vi är för roliga i det här landet.
Vi borde ha vår nationaldag på samma dag som midsommarafton för det är då vi är som mest svenska och patriotiska...ever!!!
 
Rapport om mina grodor på lördag
 
Sist två små filmer från Japan...med Japaner i?
Näe...
 
 
 
 
Fler filmer nästa gång.
Ha det!
 
Laters.....
#1 - - Sussi%25252520:

Om inte du är bland de snygga av chilenskorna , så undrar jag hur snygga de kan va :-)

Svar: Ja visst är det ett mysterium. Men tänk så här. Om jag är en av de fulaste? Då måste de andra vara as, jätte skitsnygga haha...
annalysen.blogg.se

Till top