Ekot från förr och livet just nu...i värmen. Finally!

Livet / Permalink / 0
Ja...
Jag har i dagarna tagit så många både roliga och vackra kort. Jag hade helst lagt ut dem alla här på bloggen men det hela slutade i en enda stor choklad fest, en fest som inte på något sätt hjälper mig i min jakt på inga kalorier överhuvudtaget i mitt liv.
Men visst när man väl vinner något, ja då blir man ju så glad...och go...som kexchoklad....
 
Vilken helg. Jag menar för två veckor sedan var det ju som sagt snö och iskyla och vi var nog några som trodde att det där med sommar det är något som kommer år 2018 om vi har tur.
 
Men nu sitter vi här med lökringar under armarna och vita ringar runt ögonen från solglasögonen som ständigt suttit på näsan. Vi tjejer har svurit över killar som liksom bara slängt av sig tröjan för att dom kan och jag, jag har för första gången i mitt liv funderat på om jag inte skall ta och köra "ned cabat" under kjolen.
 
Ja den tanken varade för visso bara i den sekunden det tog innan jag fnissande såg framför mig hur det stack ut fjun här och var på opassande ställe. Och näe man måste ha något som stoppar eventuella snigelspår.
Haha...ja..
Men nu har jag inte bara njutit av allt som livet ger utan även av annat och lite analyser har jag allt.
 
Jag satt och surfade runt lite på youtube i jakt på musik från förr.
Mina gamla idoler dök upp en efter en och jag satt som klistrad en stund och de videos som jag inte sett sen "Bagen" tiden flimmrade förbi och uppenbara saker uppenbarade sig en efter en och jag tänker att vi som nu sitter här med moderniteter som botox och fillers vi har allt föregångare som då på 80 talet liksom bara gjorde. Och att det var sjukt inne för killarna runt om i syntvärlden att sminka sig lika mycket som Joan Collins i Dynastin det vet vi ju men nu måste jag ändå klura lite på om det inte är så att sångaren i Alphaville då på 80-talet gick åstad och gjorde fillers i läpparna. Är det ens möjligt? Fanns det redan då...fillers menar jag?
 
 
Och den ljusa snubben i Modern Talking...vad har hänt med honom? Jag menar han såg lika gammal ut på 80-talet som han gör nu? Och den andra mörka killen han som var så snygg han har nu kommit ifatt fast inte ändå.
 
 
 
Och visste ni att dom var 3 bandmedlemmar i Modern Talking?
Inte jag heller! Mycket skall man läsa innan ögonen trillar ur...
 
Sen har vi Bonney M och deras videos från 70-talet som är lika väl inspelade som om dom gjordes igår.
Mycket märkligt. Kolla...
 
 
Jag menar blev det någon slags tidsloop där? Hade dom HD på den tiden?
 
När man blir sittande sådär och liksom bara surfar runt blir man lätt lite snurrig och man har allt fastnat lite väl hårt när man börjar fundera som jag och lite solsting kanske?
 
Men i dagarna har jag inte suttit så mycket framför datorn för jag, jag har nämligen varit ute mest.
Kolla...
 
Nu vill jag bara tacka livet för ännu en dag då jag funderat mycket men ändå inte utan faktiskt på riktigt bara njutit. Och jag vill tacka familjen för trevlig lunch och vännerna för trevlig middag med kväll.
 
Det händer mycket nu i livet och jag...jag går ut och cyklar och insuper det sista av medelhavsvärmen för den här veckan....
 
Laters....
 
Till top