Framgångsrik är som framgångsrikt gör....

Livet / Permalink / 0
Någon sa att nyckeln till framgång är att vara morgonpigg och att man helst ska gå upp och träna innan arbetsdagen börjar, för då blir man liksom bäst.
 
Då är den stora frågan nu, är jag en sådan där framgångsrik människa nu då...när jag idag hasade mig upp klockan 05:30 för att gå och spinna innan jobbet?
 
 
Ja nu har väl egentligen inte påsen med kantareller något att göra med hur framgångsrik jag är...eller?
 
Men om vi backar lite innan vi dissikerar påsen och tar reda på varför den finns. Jag vill nämligen fortsätta klappa mig själv på axeln lite och berätta om när jag pigg som en lärka tog mig upp imorse och drog iväg på "Tigerlilja" som en raket och liksom bara studsade in på gymmet där jag spinnade loss så att tramporna rök....
 
Ja så var det faktiskt...om man kör det senariot i slowmotion haha...
 
Men det är ändå rätt fantastiskt bra jobbat Anna!
Tack mig själv, tack....
 
Men påsen då?
Jo jag tänker att när en anställd erbjuder dig sin sista påse kantareller då måste du ha gjort någonting rätt och ändå varit ganska framgångsrik i det du gjort, och det innebär ju att spinningen idag funkade eller hur???
 
Analys:
Framgånsrik är den som framgångsrikt leder andra och som dessutom ger dem lite extra fritid så att de kan stå på torget och sälja kantareller ja, ja, ja....
 
Lite Blue Monday på det...
 
 
Japp fast det är klart, drar du upp volymen på max och liksom bara jazzar loss lite då blir det en red Monday så som det ska vara.
 
Imorgon är det iallafall tisdag en hel dag närmare resten av livet och jag...jag tänker bara åka med från och med nu...
 
Laters....
Till top