Titta alltid i spegeln först...

Livet / Permalink / 0
Oj, oj, oj....
Vad sent det är. Jag menar dagen har gått lika långsamt som fort och jag har lärt mig mycket om mig själv igen...
 
 
Nummer ett är att jag kan pynta i stortsett hela min lägenhet på en och en halv timme och då menar jag med julgardiner och allt...
 
Om jag strök dom?
Nej!!!
Vem gör sånt?
-Ja till exempel du själv Anna typ alla år som du har haft en egen lägenhet att pynta.
-Jovisst mig själv men detta året blev det annorlunda eftersom...jag inte hade lust!
 
En annan orsak till detta sena inlägg är att jag kom hem lite väl sent och det eftersom jag fick för mig att shoppa lite varadagskläder mitt på blanka vardagen. Ja kanske inget fel i det men jag kom lite ur balans, fast vad gör väl det när man fick en ny kofta eller två samt en top och en top till och sen några strumpbyxor på det. Javisst och om jag tänker efter lite så såg jag också en klänning i min påse samt ett par röda jeans...
 
Ja så var det faktiskt och den som nu tror att jag gått och blivit en slösa har rätt och att mitt konto som faktiskt på riktigt heter "För mitt eget höga nöjes skull" blivit lite mindre fullt är inget jag tänker sticka under stol med.
 
Däremot tänker jag sticka och packa min väska lite eftersom Anna och Roberth (jag och min man) ska åka till huvudstaden imorgon och typ bara förlusta oss.
 
Hurra säger vi och lämnar vardagen bakom oss en stund.
 
Men en liten analys hann jag med idag och den är...
Har du ett viktigt möte, som kanske är livsavgörande och ger dig en möjlighet att få säga vad du tycker och lite till, se då till att titta dig i spegeln först, för risken är annars att du hittar intorkat vitt snor i näsan på ställe där det verkligen syns, ja ni vet sådär så det nästan ser ut som om man snortat knark.
 
Ja för det är rätt jobbigt att komma på att du tittat till din chef i ögonen och pratat som om du var president eller annan viktig person medans han eller hon(chefen) antagligen bara suttit och undrat om du har börjat knarka och om det verkligen är så att du ska få jobba kvar.
 
Haha...ja...mycket pinsamt...
Så...kolla alltid i spegeln först. Men visst kanske är det ingen som märker sånt, men jag gör ju det så då måste andra göra det också...eller hur?
 
Japp, går och lägger mig nu. Tvättar ansiktet först och tar bort gammalt snor och smink rester.
Imorgon är en ny dag och jag, jag tänker leva och finnas även då...
 
Laters...
Till top