Och sen vitaminer...

Livet / Permalink / 0
 
Ja idag börjar jag lilla bloggen med ett foto och det känns lite som förr faktiskt, ja jag menar för några månader sedan...
 
Det ni ser på bilden är Jönköpings nyaste utsikt.
Ja det är allt märkligt att stå där uppe under takåsen på ett ställe som under nästan alla de 23 åren jag jobbat på hotellet varit förbjuden mark för oss vanliga ej medlemmar av sällskapet som huserat där och som helt ogenerat låst oss ute från vår egen vind...
 
Men nu är det annat ljud i skällan och frimurarvinden har fått en helt ny look och ett helt annat sällskap kommer att flytta in. Det sällskapet är mer öppet och visar sig i olika former som romantik, buisness eller helt enkelt bara helt vanlig förnöjsamhet och kanske en och annan fylla på det.
 
Ja så är det ju och nu sitter jag här nyss hemkommen från jobbet efter en dag med några bollar för mycket i luften. Ja jag älskar ju det där med att ha många bollar i luften men idag var bollarna av mer av typen "medicinbollar" och det blev bitvis lite tungt.
Anledningen till sen hemkomst är av den enkla anledningen att vi idag på jobbet visat upp vårt nybygge för branchfolk och jag skall nu för ovanlighetens skull visa hur det kan se ut när vi fixar extra för dem som är oss kära...
 
 
 
 
 
 
Ja lite festligheter blev det allt och det har varit trevligt och som sagt, jag visar er här på bloggen för att jag ändå är ganska jätte stolt över vad som åstadkommits och att det snart är klart det välkomnar jag för nu är jag jättetrött på byggdamm!!!
 
Ja så är det och inte nog med att det, jag är även jättetrött på riktigt men orkar ändå ge mig själv en klapp på axeln och tänker osvensk att jag idag nog ändå var lite bäst av alla.
Haha,ja...så jädra osvenskt!!!
Skryta liksom...
 
Men visst alla andra var också bäst, men det är nog ändå bara jag som är värd...det här...
 
 
Laters...
 

Sommaren kippar efter andan och hösten tar sig ton...

Livet / Permalink / 0
Hösten ja...
Jag har nu listat ut vem som får tre av mina  fina fyra höst kort och det blev en kär släkting som jag inte träffat på ett tag. En låtsas mamma som jag inte heller träffat på ett tag. En arbetskamrat som behöver ett kort och sen, sen vet jag inte.
 
Ja man kan ju undra varför jag inte bara tar och skickar till till exempel mamma Gunnel eller till mina närmsta i största allmänhet, men jag tänkte att jag skickar till dom som jag inte pratar med så ofta(förutom arbetskamraten då) och de som jag tycker behöver ett litet kort...
 
Men tillbaka till hösten.
Den är ju fantastiskt fin, men faktum kvarstår att jag nu längtar så jag dör efter våren och det är därför korten är så viktiga för om man tittar på dem så är ju hösten super vacker och ljus om vädret bara är det rätta och solen lyser rätt på de gula, röda och orangea löven.
Och vi här i norra Europa har i dagarna fått lite värme och det positiva i det är att vi kanske kan kalla denna tid för sommaren eftersom vi nästan inte haft så här varmt det här året.
Ja, vilken fantastisk idé och lite som för att förstärka det hela drog vi(jag och Robban) nu i eftermiddags åstad och åt kvällsmat sittandes ute på ett kafé här i stan och det var så skönt...
 
 
 
 
Ja det gäller att passa på!
 
Vidare ikväll har jag bara en enda analys kvar idag innan det är nanedags, och den är...
Vad kommer vi att få för samhälle när man som förälder söker fina barnvisor på nätet att spela för sina barn,och kanske hittar till exempel Emil visan "Bom sicka bom" och låter den ljuda så att barnen får en fin stund medans man själv kanske till exempel lagar mat.
Och så plötsligt går det här igång i bakgrunden och man tappar stekpannan i golvet i ren förskräckelse...eller för att man dör av skratt...
Jag menar hur blir barnen när dom ser föräldrarna tappa alla sans...?
 
 
Ja och sen efter den här fantastiska visan följde sången "Vad händer om tomten bajsar på sig" och då blev det plötsligt dags för mig att gå på toa så jag inte skulle kissa på mig av skratt. Haha...stackars ungar.
 
Men min höstångest...den försvann rejält en stund och det kändes ändå bra att tänka på annat.
Ja, för vad händer egentligen, om tomten bajsar på sig???
 
Laters....
 
Till top