Vi får allt hitta en annan "skitdag" om det nu är nödvändigt

Livet / Permalink / 0
Måndag...
Ja den är rätt harmlös om man tänker efter och jag som utsett torsdag till den onödigaste dagen i veckan får här och nu efter lite analyser utnämna måndag till den mest behövda dagen vi har i livet...
 
Hur tänker du nu, frågar någon? Har du trillat på huvudet???
 
Jo jag tänker att veckan måste börja någonstans och om vi inte hade måndagen att svära över eller sucka lite högre över för att vi suktar så efter fredag vilken dag skulle då vara den som vi liksom bara ogillar mest?
Ja den frågan kan jag inte svara på just nu och om vi vänder på det, måste det finnas en dag vi gillar minst? Vad är poängen med det, då blir man ju lite deppig ju...
 
Tänk att måndagskvällar är bra för då är det inga problem att bara lägga sig på sofflocket och vila lite eftersom helgen har nyss varit här och då var vi med familjer eller vänner och gjorde allt det där som vi inte gör annars. Vandra i skogen, åka till IKEA, bada i det närmsta badhuset, kanske spela minigolf, ta en sup eller som här i trakten dra till Gränna och vänna eller öa och köa(ja det var det som rimmade). Men visst man kan köa på öa också eller hur?
Har man barn så är det fotbollsmatcher, innebandymatcher eller kanske en ridtävling att åka på, helst tidigt på morgonen och man fick skjutsa och tvätta tröjor eller mocka lite extra.
 
Men visst någon tar det kanske lugnt på helgen eller till och med jobbar men då kommer ju ändå måndagen som en tröst för den som jobbat är kanske ledig och den som tagit det lugnt behöver antagligen röra på sig eller träffa folk och det gör man oftast på jobbet.
 
Så med denna analys vill jag nu bryta trenden med att måndag är en tråkig skitdag. Och jag vill härmed uppmana till vila på måndagkvällar. Inget sabla tränande, jag menar är du träningsmänniska har du antagligen varit ute en, två och kanske fyra gånger på helgen.
 
Måndagkvällen är den kväll tycker jag,  då vi tar fram lite mys framför Bollibompa eller aktuellt och liskom bara chillar.
 
Så...
VÄLKOMNA MÅNDAG och glöm inte att vara bäst just då.
 
 
Ja nu funderade jag ändå lite på vilken dag som skulle kunna vara den man gillar minst och i mitt fall så är det väl då torsdag om man nu måste ha en sådan där dag.
Annars kan man ju bara vara tacksam för att man lever och sprida lite glädje om man kan.
 
Jag tänker sprida lite glädje nu och det just bara för att jag kan och till viss del så är det lite skadeglädje med i bilden(haha...i bilden) för här är en bild på Björn när han som bäst försöker stänga en matlåda som är feldiskad och har blivit skev.
Otto sitter bredvid och väntar på att han skall misslyckas för då skanske det sprutar köttfärsås med spagetti över hela köket och det vore ju en riktigt dröm....
 
 
 
Ja han klarade det men det tog mer än fem minuter. Jag har det också på film men den skulle jag aldrig våga visa sa han Björnen eftersom ha pratade om en viss inköpt dildo. Ja vems det får ni gissa själva. Rosa är den iallafall haha....
 
Ha nu alla en riktigt skön och lugn måndagkväll. Ta vara på den och vila. Liva kan ni göra resten av veckan...
 
Laters...
Till top