Vår stad och våren...

Livet / Permalink / 0
Javisst, våren är här och jag har liksom smält in i den med hull och hår, jag har fått våreufori alá humungus och igår när jag skulle sätta mig ner och blogga lite, ja då blev det liksom inget av för...vi drog till Tabergstopp för att titta på våren uppifrån istället...
 
 
Ja vi satt där uppe en stund, på vårt områdes mest besökta bergstopp i solen. Vi åt varsin glass och analyserade runt det faktum att det här, där vi nu satt var runt tjugo grader varmt medans det hemma i stan bara var typ åtta.
 
 
Vi som bor och har bott i trakterna runt Vättern länge vet att detta egentligen inte är något konstigt alls eftersom vår stora sjö frusit och kommer att ta ett tag på sig att liksom bara smälta.
 
-Robban...jag vill flytta till hus nu igen.
Jag tittar på Robban där han sitter bredvid mig i bilen. Vi håller koll på bilens termometer och när vi ser hur temperaturen stiger för varje kilometer vi åker från stan, så kommer återigen de där känslorna med tankar runt det faktum att de personer som bor här ute "på landet" har det så himla varmt och gött just nu...
 
Robban tittar på mig och ler. Vi pratar en tag runt husköp och annat men landar som tur är återigen på ruta ett där det står att Anna och Roberth bör bo i stan för att...dom vill det!
 
 
Och det finns ju alla möjligheter här i stan att se natur.
Ja, jag skulle nog säga att Jönköping ändå är en av Sveriges vackrare. Å andra sidan bjuder vårt land på väldigt många vackra städer och till helgen kommer knoppar brista och vi har snart vår som vi känner den med vitsippor, blåsippor och allt...
 
 
Idag har jag jobbat. Ja inget märkligt med det mer än att jag imorse när jag vaknade funderade lite på hur det skulle vara om jag liksom bara sket i att gå upp och bara låg kvar och lökade lite under täcket.
Antagligen as tråkigt för det skulle bara hålla i två timmar sen vill man ju liksom bara upp och göra något. Så jag reste mig tog en dusch bestämde agendan för min dag och gick till jobbet som den duktiga tjej jag är.
 
Väl där gjorde jag allt jag skulle i high speed eftersom det på eftermiddagen vankades utbildning i mötesstrategi. Det var väldigt givande och jag som älskar den typ av sal vi satt i (vår fina gamla teater) njöt samtidigt som jag skrattade högt åt alla igenkänningsfaktorer.
 
Som till exempel den att man de dagar då man känner att man tillhör gänget, Mahatma Gandhi, Moder Theresa och Dalai Lama oftast faller platt för att man fått i sig lite för mycket "jag har minsann inga fördommar" essens, och då oftast ganska super direkt måste inse att ingen är utan fördomar, framför allt inte en själv haha....
 
 
Nu är det dags att säga adjö till denna måndag som varit suuuuper lång.
Fast tydligen inte tillräckligt för jag har inte...städat mitt rum, städat köket eller tvättat.
Dessutom har jag glömt att njuta av min fritid.
Jag är så dålig på det...suck!!!
 
Men imorgon, då ska jag njuta eftersom...VÅREN ÄR HÄR!!!
 
Trevlig vår tjurpungshår allihopa!
 
Laters...
Till top