På återseende....

Livet / Permalink / 0
Ja det är ju så man säger på Svenska när någon ger sig av.
 
-Mamma, sayonara säger man egentligen bara när man lämnar någon som man inte kommer att se igen.
 
Jonna kommenterar det faktum att jag skrivit "Sayonara Rut och Jonna" under bilderna jag lagt upp på instagram. Det är fina bilder på hur hela familjen träffas och fikar precis så som vi alltid gör om någon åker lite längre bort och jag som precis valt ut de foton jag tycker var roligast och finast får genast en klump i magen...
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är det dags igen för Jonna att ge sig ut och ja, jag vet hon är stor nu men som jag skrivit tidigare, mamma är man för livet, det förändras inte med tiden, punkt.
 
Interrail är ett fenomen som funnits länge. Jag vet att jag när jag var yngre var så sugen på att åka men blev lite bromsad av det faktum att Kim och Jonna kom samt att pengar inte fanns då att åka allihopa även om jag vågat åka med de små liven.
 
Kim var iväg för många år sedan med ett helt gäng och nu är det Jonnas och Ruts tur att åka tåg genom Europa. Många platser ska de till och även om jag hört allt tre gånger så fastnade bara Marsielle och Ibiza i huvudet. Jag vet att det är typ tio platser till och jag har en lista någonstans och ikväll när jag kommit hem från jobb, då skall jag plugga på det hela ordentligt.
 
Det här med interrail har ju ingen ålder det vet jag ju och kanske kan jag få göra det där själv en gång. Jag menar det är ju ändå en rätt häftig grej att göra och man får ju se så mycket.
 
Japp det var min tisdag det.
Jag är glad att tjejerna inte ska till Danmark på sin resa idag. Där kommer det att bli livat efter förbud mot vissa klädesplagg. Jag tänker inte analysera det eftersom jag tycker man kanske skall lägga lite mer eller massa mer energi på att istället fundera på hur det kommer sig att man nu kan skaffa sig en printer, lägga in en ritning och sen liksom bara skriva ut ett helt fungerande...vapen...
 
Sug på den istället världen!!!
 
Jag går nu till jobbet. Med mig tar jag Jonna och Rut för innan jag går innanför portarna skall jag vinka av dem och krama dem hårt.
 
Jonna sa också att det där med Sayonara är okej eftersom det är det hela världen ändå tror att man säger i Japan när man säger ett vanligt hejdå :-)
 
 
 
Kram tjejer och...på återseende!
 
Laters...
 
 
 
 
 
Till top