Lite fattigare här i världen...

Livet / Permalink / 0
Vilken dag...
 
Japp den började med ett ryck och sen, sen bar det av till Ullared med allt vad det innebar. Vi åkte på en av de värsta dagarna den här sidan av året men jag får ändå säga att jag inte tyckte att det var så farligt. Ja förutom att vi knappt fick mat då en av de längsta köerna jag sett till vattenhål uppenbarade sig och vi besegrade fick gå till en salladsbar och äta påtvingad nyttig men okej mat.
 
 
Men vi överlevde sallad också och när vi for hemmåt lite fattigare så kändes det ändå som resan tjänat sitt syfte...att spendera alla de pengar vi kände att vi kunde avvara på ett varuhus vars dagsinkomst vi gärna hade lagt vantarna på som E sa....
 
Inga analyser mer än de om hur Gekås funkar så nära jul, samt lite om mina egan funderingar kring livet. Lite är i och för sig en underdrift då jag nästan hela tiden tjatade i ämnet som är återkommande nu när allt ter sig lite underligt.
 
Japp jag kan tjata jag haha...
 
Kvällen som den är, är soft och här i hemmets lugna vrå långt bort från shoppingsugna galningar likt oss själva sitter vi i soffan och ser på film.
 
 
 Ja så är livet här i Sysselstad och för tillfället är allt coolt...
 
Kram alla vi syns och hörs.
Och vill ni åka till Ullared, ta på er tjocka skor haha...
 
Laters...
 
 
Till top