Lite mera magi...

Livet / Permalink / 0
Efter Liseberg blev det lite andra turer och efter en trevlig plötslig inbjudan fann vi oss sittandes i en båt i Göteborgs skärgård...
 
 
Japp vi tackar Linda och Krister för en hör och häpna...magisk upplevelse vid kösta haha...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visst ser den god ut pizzan?
Jag och Robban hade ett fasligt sjå att ta reda på hur man som kock gör vitlöks skivorna runda.
Jag menar en vitlöksklyfta är ju inte på något sätt rund.
Vi fick inga bra svar.
 
I lands problem den här dagen?
Hjälp jag glömde min svarta BH den vita matchar inte...
 
 
Pinsamt Anna!
Pinsamt...
 
Vidare så är det så att jag som den person jag är för att jag är en...person, idag måndag fick mig en extra semesterdag. Värmen verkade vara varmare än vanligt och att jag nu sitter vid min portabla dator och skiver i bara trosor och BH är ett tecken på att jag åtminstone när jag är inne, fått ge upp kläder. Det känns konstigt och inte alls magiskt...
 
Japp och om jag nu skall behålla förståndet så är det dags att lägga ner ordet som jag så fint ratade!
 
Men, för att göra livet ännu lite mer spännande så är det nu dags att gå och dricka och äta då jag för att liva upp stämningen i livet lite nu drar ut och letar checkpoints. Och som jag sa...om man redan svettas kan man svettas lite till haha..
 
 
Japp det var väl allt för denna dag.
Imorgon bär det av till ett hotell nära mig och där, där skall jag göra allt för en gäst eller två.
 
Laters...
 
 

Magiskt...

Livet / Permalink / 0
Magiskt ja, vilket konstig ord. Ett ord som nu plötsligt blivit poppis och som används till nästan allt...
 
Vi är i Göteborg, Robban och jag. Vi firar vår bröllopsdag lite i förväg och har nästan hela dagen varit på Liseberg och förlustat oss.
 
 
Ja vi har verkligen gjort allt och även om regnet öste precis när vi steg på spårvagnen bort till nöjesfältet så var humöret på topp speciellt då det paraply vi köpt på Robbans initiativ inne på HM visade sig vara mindre än ett barnparaply. Jag skrattade glatt åt det faktum att han såg rätt konstig ut där han gick stora karln med sitt lilla paraply haha...
 
Väl inne på Liseberg gjorde vi allt man ska när man är där. Vi åkte de största attraktionerna, tog lotter och tävlade mot varandra i diverse femkampsgrejer.
Vi tog en för många andra en sedvanlig öl på Tyrolen något vi sagt att vi skall göra varje gång vi varit där, och vi skålade medans vi skojade om hur synd det var att vi missat hela "Gothia Cup".
När ölen/cidern var uppdrucken kunde vi dock konstatera att ingen av oss är särskilt bra på det där med alkohol, då vi båda direkt blev lika snurriga som om vi åkt gamla "Loopen" om och om igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Magiskt ja. Analysen om just det ordet kom sig av att jag såg en bild i aftonbladet på en gammal telefonstation med rubriken " Se de magiska bilderna" och jag tänkte att ja, det är som om jag skulle ta ett kort på mig själv när jag duschar och kalla det för magiskt. Jag menar att det används för att göra ointressanta saker intressanta och det är faktiskt på riktigt ett konstigt ord att använda och nu används det verkligen hela tiden.
 
Smaka på den här magiska rätten.
Eller...
Vår semester var magisk.
Konserten var magisk.
Toaletten på restaurangen var magisk, ja ordet är överallt.
 
Men visst, jag tänker att jag får ge mig en dag som denna eftersom, den här dagen och kvällen på riktigt varit...helt magiska haha...
 
Nu är det mitt i natten och jag måste sluta.
Det är dags att sova och jag hoppas att jag får drömma, helt magiska drömmar....
 
Mot söndag som är idag.
 
Laters...

Chill avbrott...

Livet / Permalink / 0

Ja, vi chillar och njuter i värmen.
Men imorgon då är jag tebax. Och då, då bär det av till Göteborg för lite honkey tonk haha...Kram alla

Laters...
Till top