Annalysen och bilen....

Livet / Permalink / 0
Vi har susat frammåt på vägarna den här veckan, jag och vår fina bil "Larry"...
 
Ja, vi har nästan blivit bästisar och likt Thelma och Louise har vi tillsammans rundat hörn så snävt det går och rusat motorn i ren och skär dödsångest förbi långtradare i Göteborgsbacken.
Och när vi överlevt så har vi gjort en high five eller ja, en "high ratt" i ren glädje över att vi båda är hela och välbehållna...
 
 
Alla som vet nåt och har hängt med vet att jag och bilkörning överlag inte har gått jättebra ihop. Jag menar jag har liksom inte haft något större intresse av det hela på det sättet som behövs.
 
Jag har kört ner en vägskylt och missat stop skyltar. Fått motorstopp på en tågräls samt stått alldeles för länge och väntat på att köra ut och bildat kö. 
Det hela låter lite dramatiskt och allt det där har jag visserligen bara gjort en gång, men en gång för mycket.
 
Men det finns en sak som jag kanske aldrig kommer att få till och när jag tänker på det blir jag lite fnissig samtidigt som jag funderar på om fenomenet uppstått eftersom jag alltid hatat att köra i regn?
Ja, det är lite pinsamt och när jag nu skriver det så skäms jag lite över det faktum att jag aldrig lyckas få till det där  med...vindrutetorkarna.
 
Ja, jag lyckas liksom inte få till det rätta knycket så att säga och otaliga är de gånger då jag satt igång fel torkare(typ bak istället för fram) eller bara lyckats hitta det där läget när dom går jättefort istället för det lugna och sköna läget som är lite behagligare att köra med.  Haha...ja, jag dör när jag tänker på hur jag en natt kör från Södertälje ner till Jönköping och av någon anledning blinkar åt höger istället för att få igång torkarna och helt verkar ha glömt att torkarspaken sitter på andra sidan. Mycket, mycket pinsamt och dessutom upprepar jag det hela mer än två gånger.
 
Eller häromdagen när jag och Jonna skulle luncha med Kim på A6 och jag minsann hjälpte alla andra bilister i det lilla garageområdet där vi ställt oss att tvätta rutorna eftersom jag fick igång spolarvätskan istället för torkarna så det sprutade i typ hela utrymmet, när jag tänkte vara lite smart och testa lite så att jag skulle göra rätt senare när vi åkte ut i regnet...suck...
 
Mycket har hänt med mig och bilar men vi börjar nu ändå bli vänner, bilen Larry och jag. För även om jag fortfarande skriker tyst för oss själva när vi kör förbi de stora dumma långtradarna på motorvägen så har vi kommit överens om att min rädsla är bra eftersom konsentrationen blir dubbel och gör att vi kommer helskinnade fram dit vi ska haha...eh..ja...
 
Och jag jag har blivit en djävel på att parkera och allra bäst går det när jag får vara ifred.
 
 
Japp...jag är duktig 😀
 
Ja, jag är ju faktist duktig på att köra bil.  
Det hela har väl egentligen hela tiden bara handlat om att vilja ge sig hän och liksom bara njuta...
 
Livet går vidare i sommar Sverige.
Alla är fortfarande glada och lyckliga men några har också blivit lite slöa i huvudet av värmen eftersom det verkar vara väldigt svårt att förstå vad ordet eldningsförbud betyder.
Och sen har vi dom som förstör för alla genom att liksom bara tutta på ändå.
 
Idag när vi körde ut till Robbans mamma vid Lovsjön så mötte vi de här brandbilarna som vi nu i efterhand vet var hela 40 stycken och som åkt från Polen för att hjälpa lilla Sverige med det nya fenomenet "en skogsbrand för mycket"
 
 
Sverige tackar och bockar och tycker att det är skönt med hjälp.
 
Annars då?
Jodå igår hade vi en trevlig och skön grillkväll hemma hos T och E.
Vi var alla glada och varma och varma och ännu lite gladare...
 
 
 
 
 
Javisst och när vi  kommit hem...ja då hände det mystiska saker ute på viden haha...
 
 
Jag tror det handlade en fråga mitt i natten om att låna en kylbox.
Och när jag var och borstade tänderna, ja då glömde jag återigen bort att man aldrig skall glömma sin telefon på ställe där diverse barn kan komma åt den...
 
 
Som vanligt är det tur för henne att hon är söt haha...
 
Men nu är det lördag kväll och medans andra roar sig i sommarnatten roar jag mig med att blogga och titta på Sällskapsresan modell Hälsoresan. Den är rätt dålig om ni frågar mig men är förlåten på grund av att den innehåller Lasse Åberg som är en av mina favoriter samt en av de män jag önskade var min pappa när jag var liten.
 
Inget konstigt alls...i min värld.
 
Mot söndag och nästan början på min sista semestervecka. Den kommer att innehålla ännu mera träning och värmen ska då ligga på 32 grader istället för 28.
Fullkomligt onormalt och hela Sverige svettas lite till och förhoppningsvis fattar alla till slut vad ordet eldningsförbud betyder ja ja ja....
 
Laters...
Till top