Och så kom gemenskapen med regnet...

Livet / Permalink / 0
Och så vart det regn...
Svenska folket drar en suck av lättnad och ett kollektivt "hurra för regnet" segnar ner över berg och dal.. Vissa städar lite eller passar på att tvätta sina sommar kläder. Andra passar på att spela spel eller ge sina föräldrar ett spel genom att liva inne för första gången på länge.
 
Själv satt jag på toa och fick ett eget lyckospel när jag hörde åskan. Jag skrek ett högt "woho..." så att det hördes ända(haha...ända...) ut till Robban i köket. Sen blev jag arg för att jag inte hade möjlighet att titta på spektaklet eftersom jag var mitt emellan nummer ett och två och när jag var klar...då var det över.
 
Regnet öste ner och medans det smattrade mot rutorna passade jag på att ta en liten power nap i soffan. 
Plötsligt stod min man i rummet och som en räddande ängel sa han "Ska vi gå på bio". Jag sa naturligtvis nej tack och vände honom ryggen...eller kanske inte...
 
Oceans8 blev det och när Jonna sen frågade hur filmen varit så sa jag så här...
 
Den var bra. Lite seg emellanåt men bra, lite för tjejig för min smak men bra och underhållande och framför allt rolig och kommer det ett plötsligt regn igen, då är den perfekt att titta på.
 
 
Se och le..
 
Vidare vill jag här på bloggen passa på att ge ett litet musiktips.
Alla som älskar hårdrock eller typ R&B kan vika bort öronen för här är det lite mer dunka, dunka. 
Ja för gillar du bas med studs då är detta helt rätt för dig. Och gillar du film och musikvideor så som de var på 80 och 90 talet då skall du höja volymen och kolla.
 
Jag presenterar här och nu AronChupa & Little Sis Nora med låten Rave in the grave.
En riktig studsig låt och ja...mormor Mait hade nog allt diggat lite haha...
 
 
Japp lite 1900 tal över alltihopat och videon håller riktigt bra klass. Jag gillar den och kanske är jag inte lika rädd för att dö längre...?
 
Nu är det dags att sova som vanligt på natten!
Jag tar med mig min Rave in the grave och drömmer härliga drömmar där jag själv studsar runt på gröna ängar till min egen rave in the sun with a little bit of moln.
 
Men sist...
Nu är åtta killar av tretton ute ur grottan där borta i Thailand. Världen jublar och jag med den. Till de kvarvarande sänder jag min tanke och sträcker ut en själslig hand.
Kram Killar och all kärlek åt er och era räddare.
 
Laters...
 
Till top