Robban och fången hela Sverige jagar är jättesnabba...

Livet / Permalink / 0
 
Hej Livet.
Ja här sitter jag på en solstol i Tidaholm.
Jag sitter tillsammans med många, många andra människor alla med samma mål...utom jag.
Men visst jag har ju ett syfte med min närvaro och det är ju bra.
Han har precis cyklat i mål och ja, jag tycker att det gick hyffsat haha...
Soliga hälsningar.
Anna
 
Ja jag sitter här med andra cykelfantaster och även om jag är minst intresserad och antagligen retar gallfeber på någon eftersom jag hellre tittar på min datorskärm än på cyklisterna så känns det bra. Robban är klar och han gjorde ett bra lopp, tycker iallafall jag.
 
 
Jovisst Anna men han kunde tagit i lite mer där i slutet det tycker jag allt, jag menar med sdana vadmuskler som han har och som han skall flasha och visa hela tiden. Men visst vem är jag att sitta här och döma, jag har ju inte ens några vadmuskler.
 
Nej kanske inte, men en sabla stor bakdel, det har du allt haha...
 
Det är den sista tävlingsdagen här i Tidaholm och sen är SM veckan över för den här gången.
Tempolopp är på agendan, det innebär att man cyklar en kortare bana jättefort helst iförd Star wars hjälm och lite fränare däck än alla andra.
 
-Vad duktig du var, du kom på plats nummer 14 det är ju inte dåligt.
Jag tittar på Robban som sitter i gräset bredvid mig, han har precis gått i mål och har kommit bort för att titta på sin lagkamrat som startade efter honom. Svetten rinner och att han cyklat som en tok syns på saliven som hänger bakåt på kinden.
-Ja, det beror på svarar han, det var 14 startande i min klass. Han ler när han ser min min och det är då jag yppar att jag nog tyckte att han kunde tagit i lite mer på slutet. Han flinar ännu mer och mumlar något om att det hade han inte allt lust med.
 
NERVÖS INFÖR START...
 
 
LADDAD...
 
 
CYKLAR JÄTTEFORT...
 
 
Japp, så är livet just nu.
Jag har semester igen och känner mig avlsappnad. 
Det är lite stökigt på min blogg, ja det är det allt men det är för att värmen gör att man vill vara ute och de analyser jag gör hinner liksom försvinna lite.
 
Men igår fick man ju en anledning ändå och jag funderade lite kring hur vårt fångsystem fungerar. Jag menar en högrisk fånge som transporteras mellan anstalter blir kissnödig och vakterna ba...- Ja gå du in där på "CirkleK"  vi vaktar här utanför, och fången...- Okej! Och springer liksom bara från platsen handfängslad med en löpteknik som anstår en elite löpare alá Kenyanerna i ett maraton och försvinner in i en buske...
 
Ja nu gissar jag ju bara men det är ändå fantastiskt att springa ifrån 3 stycken fångvaktare och jag bara undrar...hur i helv... kunde det ske.
 
Så någonstans i Sverige har allmänheten fått order om att hålla sig inne eftersom fången möligtvis är lite mer än lovligt sinnessjuk(kanske eftersom han suttit inne för att ha knivhuggit människor utan anledning) och poliser från near and far letar och letar...
 
Ja, jag behöver inte analysera hur det fungerar i vår fångvård eftersom det korta svaret är...fungerar icke!
 
Klart slut lingonstrut.
 
Vi hörs semesterdag söndag.
 
Laters....
 
 
 
Till top