Tjejsnack. Det måste ha varit likadant i alla tider...

Livet / Permalink / 0
Jag vet...visst ser vi påskiga ut haha...
 
-Och vet ni nu för tiden förordar dom ju att påskynda förlossningen...
 
Vi äter frukost jag och Robban efter en härlig kväll och natt på hotellet, Vi har hamnat bredvid fyra tjejer som har en "tjej weekend".
 
De pratar barndom och gymnasietid men har till slut hamnat i förlossningsträsket. Tjejen som sitter bredvid mig tar till orda och dom andra instämmer enstämmigt.
-Ja jag vet, svarar en av de andra, det är för att moderkakan med mera blir sämre ju längre tiden går...
Nu nickar alla samtidigt och ojar i kör.
 
Två av tjejerna är gravida och jag kan inte låta bli att sitta och lyssna på hur de diskuterar runt ämnet. Till exempel det märkliga och konstiga med folk som helt plötsligt känner att det är okej att talla på magar och dylikt.
 
Inget nytt under solen där men så plötlisgt säger en av dem.
-Alltså...man vet ju aldrig när det skall hända liksom. Det kan ju vara en dag eller tre veckor kvar till förlossning, den ovissheten...det är det jag älskar med graviditeten...
Jag försvinner i deras diskussion men slutar tvärt när jag hör det sista så jag och Robban pratar om semeter istället. När Robban lite senare är och hämtar kaffe börjar jag dock fundera lite och jag tänker att ja, jag är väl gammal nu då för i mitt gäng, där låter det mer..."Vet ni vad? Jag svettas hela tiden" eller "Igår när jag nös då kom det kiss" eller "Kolla mina nya glasögon jag blev till slut tvungen att skaffa progressiva".
 
Det är ändå rätt kul när man tänker på det.
Jag menar tjejsnack oavsett ålder måste ha låtit likadant sedan tidernas begynnelse.
Maria liksom bara...- När jag väntade Jesus...då fick jag mjölkstockning och det var sååå jobbigt!!!
Hahahaaaaa....jag döööör....
 
Men där var vi i alla fall jag och Robban, i  Göteborg menar jag.
Vi checkade in på hotellet gick och åt med medföljande drink innan vi vandrade lite grand i affärer och sedan i den fina parken jag inte vet namnet på, längs med ån som jag inte heller vet namnet på.
 
Till sist blev det bio och jag tycker att den var bra "Tomb Raider" för lika arg som jag var på att Lara Croft inte gav alla dummingar en karatelektion lika glad var jag över att hon inte gjorde det.
Den Lara Croft vi känner kommer inte mer, och det är okej. Och om man skall se, ja då bör man gå på bio för det är en storslagen film ja, ja, ja....
 
 
 
Jag har inga kort på hotellet och det kan ju bero på att "First Hotell G" som vi bodde på var fint men intet sägande och lite själlöst.
Däremot hittade vi efter bion ett litet ställe "Kungstorgets Brygghus" där det blev en drink vid ett stort fönster med medföljande snack om alla som gick utanför och jag tycker att det får definiera hela vår lilla resa.
Den var helt och totalt chill helt enkelt...
 
 
Analysen får bli att en helg med chill är en helg med drill...
 
Så livet. Here I come i full fart nästan smart...eh...vad allt skall rimma hela tiden...usch...lingondusch haha....
 
Imorgon är det söndag Påskdag och då då skall jag äta...vänta på det...mera ägg, yeah...
 
Hasta Kvasta!
 
Laters...

Bloggavbrott i Göteborg

Livet / Permalink / 0
Ja vi är ju i Götet och jag hade tänkt blogga.
Men efter en dag av allt, så får jag nog vänta till imorgon och då, då är det påskafton...


Kram Alla, love änd peace😍

Laters...

Man måste ha koll åt alla håll...

Livet / Permalink / 0
Påsken har börjat. Skärtorstag är nästan över och jag som på senare år liksom tappat det här med påsk eftersom barnen är stora kom för några timmar på att ja...man kanske skall påskpynta lite....
 
Veckan som har gått har varit lagom och att det alltid är lite extra pyssligt inför stadens motorentusiast invasion på hotellet det är inget nytt och det är rätt roligt att få pyssla lite extra. Både för gäster och medarbetare.
 
 
 
Javisst och lite härliga påskpresenter snodde jag också ihop.
Desstuom fixade jag lite samkväm med alla de som kämpar i mitt garde var och varannan dag. Alla de som är beredda att ge det lilla extra och som sen när dom är färdiga ger lite till.
Jag menar...de förtjänar varenda liten extra gnutta glädje jag kan uppbringa...
 
Påskpresenter blev det, mat och på det en liten drinkt...
 
 
 
 
Ja och allt var frid och fröjd.
Nöjd gick jag efter arrangemanget bort till min lillebror som vi firade denna dag som var onsdag. En fullsmäckad dag som var trevlig i alla aspekter och jag kände mig glad och tillfreds med mig själv. Hjärnan var dessutom lugn och sansad och tänkte inte mer än på det som för tillfället inträffade.
Ja..det var lite märkligt faktiskt!
 
Men säg den ro som varar för evigt. För plötsligt någonstans mellan kassan på Ica och disken där man köper triss och snus då, då tyckte hjärnan att nä...nu är det dags.
 
Och så gick det plötsligt upp för mig att jag som den ledare jag är under kvällen varit så glad och tillfreds med allt så jag totalt glömde rim och reson och att jag också har ansvar för att man följer lagen både arbetsmässigt och i övrigt är ju ett faktum. Och att påskdinken som jag så fint fixat och arrangerat inte var för alla det hade jag inte tänkt på.
 
Herregud jag har så många tjejer i alla åldrar. Hade alla verkligen åldern inne?
Hade jag precis erbjudit underåriga sprit???
 
Ja det är mycket man skall hålla reda på. Det är inte alltid "bara å åk" som han sa Ingemar Stenmark.
Samvetet ältade lite den kvällen och när jag idag landade på jobbet så var det inte "Hej allihopa hur mår ni" utan mer " Flytta på er jag måste ta reda på hur unga de yngsta tjejerna verkligen är"!
 
Nu var det ingen fara och någonstans i bakhuvudet visste jag att det inte var så. Men visst blir man lite rädd...
 
Vidare så har jag idag gjort mig yngre igen och att jag då och då färgar mina gråa hårstrån det vet alla vid det här laget. Men jag vill ändå visa den fina bild jag tog på mig själv när jag satt där och väntade på min egen själavård....
 
 
Med inga gråa hårstrån alls gick jag ut från salongen i solen och jag tänkte, åh...vad skönt jag stannar ute en stund.
Stunden blev sekunden för kylan drev mig hem fortare än kvickt och nu vill jag bara säga...dö kyla, dö!!!
 
Med den inställningen går jag nu in på upploppet till Lååångfredag. Den dan som verkligen var lång när man var liten. Men vad gör väl det när man är stor och...åker till Göteborg och bor på hotell oh ja...
 
Vi hörs imorgon men då från Götet.
 
Glad Påsk!
 
Laters...
 
 
 
Till top