Marsch i säng...

Livet / Permalink / 0
Så blev min eftermiddag!
 
-Alltså Sandra...du är helt suddig nu...
Jag tittar på min arbetskamrat som står framför mig och ordar om saker som jag får lite svårt att svara på, av den enda anledningen att hjärnan skrek...GÅ HEM NÅGON SABLA GÅNG...!
 
Jag ber tyst hjärnan dra, allt medans jag försöker tänka och hjälpa på bästa sätt. Mitt i processen så kommer det en helt annan tanke fram och jag blir helt varm i hjärtat.
Vad jag tycker om det här!
Ja det händer ju alltid något och jag mår bäst när någon ber om min hjälp.
Oftast med bra resultat också.
Men så idag...
 
 
Ja så låg man där till slut i sin säng. Idag behövde den inte ens fälla mig för jag föll ändå som en fura, och sen låg jag där och tittade på gamla foton på mig själv från den tiden då jag inte hade...en ful prick mitt på näsan....
 
Javisst och i dag visar jag er här också en bild på ett i-lands problem när det är som värst.
Om jag skäms för min ytlighet?
Naturligtvis!
Ja men som tur var behövde jag ju bara leta mig tillbaka till då i fredags innan jag fick för mig att själv operera bort en sådan där vit liten kula som satt där så retligt precis under skinnet mitt på nästippen.
 
Ja jag är ju för duktig och det blödde och blödde och jag liksom bara...ja det blir ju bra det här...
 
Men en bra sak kom ut av hela sängliggande grejen för lite senare när jag analyserade lite runt de människor som liksom "cravar" det här med att få ligga hemma och glo, och som hittar på alla möjliga sätt att få göra så också. Hur överlever dom? Jag menar...det är ju skittråkigt. Det skulle jag aldrig "crava", nej inte en chans! Möjligtvis om jag hade som arbete att prova täcken och kuddar åt något företag men annars nix pix liksom...
 
Om jag är sjuk?
Inte värre än vanligt, den konstiga huvudvärken sitter där den suttit den senaste veckan. Och jag har ju peppar, peppar ingen feber men å andra sidan brukar jag ju aldrig får det. Analysen runt just det får väl bli att jag är så himla snygg så feberbakterierna låter mig va haha...
Mycket bra analyserat där Anna och relevant.
Tack mig själv, tack.
 
Imorgon är det som tur är, en dag av rolig utbildning på jobbet och jag skall få vara privatklädd en hel dag och jag säger bara...vad ska jag ha på mig!!!
 
Jahopp, nu när jag har suttit här en stund så är det dags för sängen igen med en kopp te och då, då kan jag ju fundera på nästa stora i-lands problem som tydligen står för dörren.
 
Vad ska jag ha på mig?
Eh...lite väl lamt va?
Tar någon gammal trasa bara!
Japp...
 
Jag skäms, postar mitt inlägg och visar upp mitt skäms för världen.
 
Suck...
 
Imorgon är det en dag närmare en annan dag och då, då hörs vi igen.
 
Laters...
Till top