Ett schizofrent träd, en ensam tulpan och min nya laptop...

Livet / Permalink / 0
Ju mer jag funderar på det där med att jag inte kunde ge korrekta instruktioner där jag satt bakom ratten i lördags, ju mer funderar jag på det där med att jag när jag kommenderade fel liksom bara kunde låtit bli att gasa.
Jag menar...jag hade ju inte behövt åka ut i gräset....
 
Först idag innan jag pratar om min nya laptop, Vårruset och så vidare,  vill jag visa en några bilder från naturen när den är som märkligast...
 
Först ett schizofrent träd jag stötte på bara några meter från mitt hus.
När jag såg trädet var det nästan att jag önskade att jag var eh...att jag var eh...en sådan där person som vet mycket om träd? För jag skulle allt vilja veta, huurr det blev så konstigt.
 
Men vad heter det nu då...när man kan mycket om träd(speciellt schizofrena)?
Googlar....
 
Aborist!
Ja det var det närmsta jag kom. Visst det är en person som sköter om träd och ser till att dom mår bra i våra städer. Beskär dem och så vidare. Men det kanske räkcker för att veta varför ett träd har rosa blommor överallt utom på en gren?
Men det Kanske räcker med att liksom bara vara super bra på biologi för att fatta det här trädets problem...
 
 
Som ni ser har det här trädet bestämt sig för att ha bara en gren med vita blommor och resten med rosa. Kanske är det här ett sådant där träd som senare i livet kommer att göra ett könsbyte...???
 
Javisst och sen har vi den här tulpanen jag mötte igår när vi tipspromenadade.
Där stod den mitt i skogen "minding its own buisiness" så att säga. Jag såg den iallafall och älgade in bland buskar och snår för att få en fin bild. En riktigt sabla magisk tulpan var det iallafalll, om ni frågar mig....
 
 
Japp där stod den så stor och stolt bland vitsippor, ormbunkar och nässlor. Helt för sig själv och när jag såg den tänkte jag...Har du ingen mamma och pappa?
Så ensam liksom...
 
Idag har jag varit ute och tränat löpning och ämnet för dagen var längd.
Ja, det är allt lite spännande nu!
Göteborgsvarvet är på lördag med sina 2,1 kilometer.
Det längsta jag sprungit i år fram tills idag är runt 7 kilometer och då inte ens på raken eftersom jag gick lite något jag upprepade idag för i serien "Anna tänkte inte till" handlade avnittet idag om hur jag gjorde ett försök att springa så långt jag kunde i 25 gradig värme helt utan vatten eller solskydd och jag som känner mig själv bäst vet ju att jag inte är bra på att springa i värme och att utesluta vatten var inte bara dumt utan jättedumt!
 
Hela grejen var iallafall ogenomtänkt men också lite typiskt mig.
Vem vet? Jag kanske är släkt med det schizofrena trädet???
 
Men igår hände ju också det här...
 
 
Där stod vi i en djungel av bärbara datorer. Jag som inte kan ett skit i ämnet bara för att jag inte har varit intresserad stod nu där och analyserade vad det är jag behöver och vad syftet är och så vidare...
Några svar kom, men de var få och till sist två, och svaren blev att jag bara behövde något att surfa på nätet med och sist men inte minst något litet att blogga med.
 
Så med mina nyfunna anledningar skred jag till verket och letade efter...den snyggaste!!!
 
Ja det hade ju kunnat sluta illa men som tur var så hade jag Jonna, Robban och en butiksanställd kille som älgade fram till den förvirrade latinotjejen med potensiell köpförmåga alá många pengar.
Han såg allt lite besviken ut när jag kom gåendes med den billigaste snyggaste modellen inehållande endast och exakt det jag behövde.
 
Men vem bryr sig om det nu när jag har en och att den är så liten så jag kan få plats med den i en handväska är så bra.
Tänk...jag kan nu ta med bloggen ut på stan.
Jag kan får skriva direkt ur verkligheten där jag sitter.
Jag kan få skildra livet som det är och som inte är mitt.
Jag kan bli jönköpings första korrespondent i det egna lägret.
ANNALYSEN ANALYSERAR DIG! DIN JÖNKÖPINGSBO!!!
Åh...vad bra det kommer bli 😊
 
 
Javisst. Men nu är det dags att sluta för dagen.
Imorgon skall jag träna löpning igen och tävling.
Japp.
Imorgon är det nämligen dags för Fittruset. Japp det namnet myntades idag av P på jobbet och jag är så stolt över henne för det var det finaste namnet Vårruset fått hittills, så enkelt liksom.
Mycket bättre än Fittstimmet eller för den delen "Det stora pattskvalpet",ja det är det verkligen.
 
Bra jobbat P
Kram på dig och alla andra.
 
Laters...
 
 
 
 
Till top