Konstiga dagar för oss är inget konstigt alls...

Livet / Permalink / 0
Kommer ni ihåg igår?
Jag satt på bryggan vid Spira och njöt av solen alltmedans jag lyssnade på en dokumentär från radio P3. Jag hade jobbat men var inte särskilt sugen på att gå in oavsett dubbelseende, plötsliga sidosteg och "pattsvett"!
 
Ja så var det för googlade man ordet "pattsvett" igår så fick man inte bara veta att det är svett man får under brösten utan också en bild på mig, ja faktiskt haha...
 
Så var det igår ja. Men idag...
 
 
Kroppen orkade liksom inte med idag och när jag susade ut genom porten på jobbet i den snävaste kjolen jag kunde hitta då var det hem...marsch pannkaka liksom!
 
Jag skriver ofta om konstiga dagar på mitt jobb. Alla som jobbar med mig vet att det inte är något konstigt alls för vissa dagar bara rasar på och vi gör allt och inget samtidigt som vi ler så smilbanden nästan går av.
 
Min dag började lugnt och i duschen la jag upp taktik för att underlätta mitt liv så att jag skulle få fixat allt som jag ålagt mig att fixa.
 
Så, innanför dörrarna till hotellet tog jag av mig sommarsandalerna, tog på mig medhavda sockar och gled i jobbskorna och sen...sen bar det av i 180 knyck. I det fysiska åt ett håll i taget men i det psykiska stod alla måsten på kö och jag kämpade hårt för att hålla alla bollar i luften och då vill jag bara berätta att EA skötte allt det som vanligtvis brukar ske och jag tackar henne för det!
 
Så här började min dag iallafall...
 
 
Japp samtidigt som jag drack morgonkaffet så skurade jag räcken och slangade av möbler till höger och vänster så spindlar och pollen flög...
Sen fortsatte jag att plantera och placera samt rusade ut och köpte lampor också att placera med mera. Jag hämtade högtalare och köpte en ringklocka. Beställde blommor på telefon och på plats i butik. Alla de fina nya fläktarna fick sina platser på rum som behövde och jag fick prata med gäster när svetten rann ner över näsan.
 
Och mitt iallt detta sa vi farväl till en gammal arbetskamrat. ,
Ja nu lät det som hon är hundra år men så är det ju inte, men det känns det är hundra år sedan hon steg in på hotellet som praktikant. En tjej vi såg potential i jag och E och som vi sedan puschade vidare och vidare...
 
 
Ja det är ju rätt speciellt det där med att säga adjö och som vanligt var jag på språng och det är som vanligt nu i skrivande stund som jag hinner sitta och analysera det sorgliga i att jag inte kommer att stöta på henne mer.
 
Tack Isabel du har skött dig utmärkt och utvecklats till det bästa! Lycka till på nästa ställe!!!
 
 
När jag lite senare var ute på stan mitt på dan(jaaaa...rim...) tittade jag mig runt omkring. Alla människor såg så glada ut och jag som stack ut lite i full uniform flinade lite åt hur det måste se ut där jag gick omkring bland alla sommarklädda individer.
 
-Aja baja!!!
Den lilla flickan som sitter på huk i den gamla telefonkiosken pratar med någon. Hon är lite mer än året och att hon är arg och upprörd det står helt klart.
-Aja baja...fortsätter hon och jag blir mer och mer nyfiken. Det dröjer inte länge förrän jag som nu tjyvlyssnar får veta vem det är som beter sig riktigt, riktigt illa.
-Aja baja myjan...du får inte kjypa där...
Jag skrattar nu högt för mig själv, för även om jag jobbar så känner jag nu att jag får lite del i det härliga soliga och jag tänker att den stackars myran borde ha vett nog att liksom bara krypa där han får vara om han inte vill råka riktigt illa ut.
 
Haha...ja...vilken dum myra...
Innan jag går hem från jobbet springer jag in på kontoret. Jag sliter åt mig min mobil för jag måste ju ta en bild så att jag kan visa lite av hur det blev där på bryggan.
 
Ja, nu är det inte riktigt klart men ändå...
 
 
Fint som snus och imorgon när jag och grabbarna på Bishops satt den sista touchen inför vår stads marknad då ni...då blir det som om det flöt omkring en liten pradis ö mitt i staden vid huset där vi jobbar...
 
Nu är det snart dags att sova men först ska jag handla och sen ska jag sätta på en bra film att somna till ja, ja, jaaa....
 
Imorgon är det fredag och alla som vill skriker hurra och jag, jag bara hänger med...
 
Och vet ni?
Om man googlar på rövsvett ja då får man inte bara veta att det är när man svettas i rumpan utan man får också upp en bild av min rö... HAHAHAAAA!!!
 
Laters...
Till top