Förberedelser...

Livet / Permalink / 0
Planera, planera...
Ja, om jag planerar mer nu kan det nog bli så att jag själv fastnar som en punkt på min egen lista. En punkt som jag kanske liksom bara glömmer att bocka av...
 
Visst låter det dramatiskt?
Jo det gör det men det är ju bara jag...liksom.
 
Men det är inte så dramatiskt, jag njuter av att livet är lite sådär hipp som happ, jag menar det spelar ju ingen roll vilket jag stannar på nu...happ är lika bra som hipp...och allt däremellan kan ju inte vara mer än spännande!
 
Men...
Vi börjar i slutet av maj  2018 precis innan jag var på min första intervju uppe på Qulturum och dagen då jag började planera ordentligt, dagen då jag skrev den här listan...
 
 
Som ni ser är det så här mitt liv är. Listor på hur jag skall leva och göra.
Stolpar att följa för att inte förlora mig själv eller glömma att bocka av punkten i livet som är jag.
 
Många av punkterna är redan avbockade och sommaren som var körde jag bilen "LARRY" hit och dit, fram och tillbaka. Och när jag var färdig ställde jag honom(bilen) i garaget där jag nu blev expert på att både backa in i den lilla p fickan vid väggen samt blev bäst på att komma ur garaget utan att fastna :-)
 
Det där med nya vänner betyder ju inte att mina gamla på något sätt är dåliga,eller skall förkastas, det är mer jag själv som är dålig på att skaffa nya och att öva är ju inte fel även om jag inte är helt säker på att det går. Jag tänker att det egentligen inte borde vara så svårt eftersom jag är så sabla trevlig haha...
 
Planen på jobbet gick som smort och jag har aldrig känt ett sådant lugn som perioden mellan maj(då jag skrev listan) och november då jag slutade.
 
Men nu är nu!
Min nya lista skrev jag i huvudet innan jul gällande hur man skall överleva när man blir oanställd och hur man tacklar det faktum att det är nio veckor utan pengar innan A-kassan kickar in.
 
Lite har jag redan bockat av men här är den likafullt...
 
Köpa årskort på gymmet(den här punkten är viktigast)
Köpa ett lager biobiljetter
Fylla på busskortet ordentligt
Köpa utekläder så jag klarar mig till sen våren.
Köpa skor så jag klarar mig, helst till sommaren
Se till att alla produkter jag använder som kanske är i lite dyraste laget finns och räcker i två månader
Smink...smink är dyrt, det skall också fyllas på så det räcker.
Se till att sparkontot pär välfyllt och inte röra ett enda öre av det som sattes där av slutlönen jag fick på hotellet!!!
 
Ja det var grovlistan.
Det finns några småpunkter och jag kom i skrivande stund på att ett par nya löparskor är ett måste så där ryker lite av mina "frisör" pengar.
 
"Kära karensperiod.
Jag är redo och jag tänker att om det är något jag har nytta av i livet så är det dig, och det faktum att jag redan levt på existensminimum hjälper mig och jag tänker att du kommer att bli lite som då med den enda skillnaden att jag nu är ensam och inte har några barn att tänka på.
Tack för att du finns jag ser positivt på att du kommer.
 
Kram Anna
 
Ps. Jag menar fröken Anna
                                    Ds."
 
 
Hahahaaa....ja, vi får väl se hur det blir med den saken, som Undis sa....
 
Men innan jag slutar för idag.
Det finns en sak till med på listan hur mina nio veckor skall bli lite roligare.
Jag och förhoppningsvis Jonna och kanske Kim med om jag luras riktigt bra, skall lära oss den här dansen...
 
 
Japp, jag är så hipp!
Jag sa ju deee....hahahaha....
 
Laters...
Till top