Och så allvar...

Livet / Permalink / 1
Man kan ju inte skoja hela tiden och att det där med att vara mellan jobb också kan vara lite jobbigt, det skall jag inte sticka under stol med för...tänk om allt går åt pipsvängen och jag helt plötsligt har tre bästisar som heter Conny, Ronny och Sonny där jag sitter på en parkbänk med min beiga papperspåse innehållande...apelsin och kanel till min eh...gula tequila?
 
Eh...ja, ett riktigt eländigt och mycket märkligt senario men det hela speglar ju definitivt min oro!
 
Att vara envis är ett måste nu och att sänka garden är ett stort no, no precis som jag skrev igår och då menar jag i alla avseenden och i alla lägen för nu är fokus ordet som hamrar på i min lilla analyshjärna
 
 
Jag tänkte på det där med envis imorse när jag stod vid mitt vardagsrumsfönster och begrundade kajorna som så envist skulle sitta kvar på byggkranen som plötsligt börjat svänga runt där den stod. För säga vad man vill om vår stads kajor men man kan inte annat än beundra hur de svänger i sina formationer och hur de idag när kranen svängde runt flög upp i grupp gjorde två vänster svängar och en höger innan de flög upp och sen till slut ner för att envist landa på kranen igen trots att den fortsatte svänga.
 
 Bilden har inget med texten att göra!
Den är bara vacker och får vara med som pausbild :-)
 
Ja, det heter ju envis som synden och jag är det ända in i benmärgen men visst kan jag, även om jag låter tuff också ha mina stunder av WTF då jag pekar fingret åt dagen och slappnar av, lite för mycket.
 
Så...
Mjukisbyxor är numera bannlysta i lägenheten där jag bor!!!
 
 
 
 
Här skall inte slappas, det är upp och hoppa i ottan som gäller antingen i träningskläder eller jeans och tröja.
 
Vadå...säger någon.
Vadå vadå säger jag?
I min värld så lägger man sig inte ner och vilar i jeans varken i soffa eller säng. Dels för att det är helt och totalt obekvämt och dels för att det är...vänta på det...super äckligt, vem gör så...?
 
Vidare så är det det där med att fördela tiden när man är sin egen.
Häromdagen fick jag mäktiga problem och blev hyperstressad när jag i mina måsten helt plötsligt "jobbade över". Ja, klockan var 17:00 och även om man inte har ett jobb i den aspekten att man har arbetstider så måste man ju få ha fritid oavsett, eller hur?
 
Struktur livet man måste ha struktur!!!
Japp, annars går man under, så är det ju.
 
Men...
Hur gick det hos rektorn då?
Det gick bra! Pengarna är vi inte överens om än men det känns ändå bra. Och jag fick förlängt och jobbar måndagar och tisagar hela mars ut. Och om jag visar mig på styva linan... då kanske jag får en egen utbildning eller blir rektor.
 
Eh...ja eller så kanske jag om jag är lite ödmjuk får stanna längre.
Ja, det var ju så jag menade haha...
 
Nu skall jag klura på min egen första lektion. Den skall behandla ämnet konferens och jag säger bara...vad är en konferens??? Hahaaa...nä, jag skall skärpa mig för det är allvar och jag har en massa ideér. Alla baserade på all den information jag fick då när jag var på plats första gången i skolan. Den information jag införskaffade när jag så fort jag fick chansen frågade eleverna vad dom tycker och tänker. Mycket smart drag av en smart tjej och det kommer att hjälpa mig i mycket.
 
 
Innan jag slutar för idag lägger jag här upp den låt jag och Tina försökte nynna på hela sista veckan innan jag drog.
Den är inte bra men catchig och totalt omöjlig att nynna på. Dock är den rätt rolig på ett konstigt sätt och om jag kan(för att det också är lite omöjligt) så skall jag svänga de lurviga så gott jag kan.
Yeah....
 
I med lurarna nu och höj volymen!!!
Till Tina säger jag bara...BÄD WATER ohoooo....
 
 
God natt alla.
 
Laters...
#1 - - Tina:

Baaaad water! Eller.......

MQ! nanananananaaaa MQ!

Svar: 😂😂😂
annalysen.blogg.se

Till top