Om att se framåt...

Livet / Permalink / 0
Att se framåt är ett väldigt bra tips och ett råd som många fått genom årtusenden. Jag har försökt att ge rådet till så många jag kan genom åren och att man alltid skall se just framåt är en förutsättning för att ge sig själv det jag alltid tjatar och pratar om nämligen...förutsättningar(inget konstigt alls)...
 
Idag är jag allt lite nervös, nedräkningen mot tisdag har börjat och jag gör den i timmar och minuter.
Jag är inte på något sätt rädd för det jag ger mig in på men, okänd mark är okänd mark även om ämnet när jag beträder marken är det jag kan mest i hela världen.
 
Så...
För att dämpa min nervositet började jag denna söndag med att umgås med familjen och som de stadsnissar vi är drog vi ut i tomteskogen där man idag nästan såg både grådvärgar och rumpnissar(i form av oss då haha...)
 
 
Vackert landskap med vackra människor i minsann...
 
Det hela gick bra och jag svarade väl rätt på 7 av 15 frågor. Men det är ju inte att vinna som gäller här utan mer hur mycket snö man fick i skorna och att jag nu sitter här vid mitt lilla bord i sovrummet och skriver med lite is vid anklarna vittnar om att jag nog vann ändå haha...
 
Vidare så läser jag nu på om besöksnäringen i vårt avlånga land samt utomlands och att jag hört ordet besöksnäring typ en miljard gånger genom åren gjorde ju tydligen inte att jag mitt i nervositeten liksom bara ryckte på axlarna och gick vidare mot en lektion utan att googla.
 
Så jag googlade ordet och insåg att det är precis det jag visste att det är så nu kan jag liksom bara fråga på och dela ut uppgiften som är att göra precis exakt det jag just gjorde nämligen att googla på beöksnäringen och redovisa.
 
Japp fröken Anna gör sin läxa men tänker ändå att det här är lika spännande som nervöst och att det på riktigt är ett av de största avstampen jag gör nu på min resa in i det som förhoppningsvis blir resten av mitt liv.
 
Om inte...
Jag vinner några mille och hittar en fastighet som lämpar sig för det jag också kan tänka mig att göra.
Det vore oockså trevligt :-)
 
Imorgon är det måndag med allt vad den innebär. Jag och de andra tjejerna på Qulturum får våra korvar varma då det är många som både skall fika och käka lunch.
 
Men innan jag får uppleva det hela så skall jag ta mig dit(till Qulturum) och även om jag hört att vissa delar av USA fått det kallaste vädret på länge så känner jag att de 10 minus jag skall cykla i imorgon känns lite som ett "no go" även om det inte är något emot vad de upplever där borta i Amerikat
 
Men jag är ju en vuxen och modig kvinna om än lite fåfäng så det blir till att cykla och det utan mössa.
Det hela låter ju lite omoget men jag säger bara...ja det är det men jag vill inte att håret skall tappa formen.
 
Over end out.
 
Laters...
 
Till top