Skolan gav mig mer än nya erfarenheter...tror jag

Livet / Permalink / 0
Framför TV:n framför fönstret sitter jag och idag har analyser och tankar snurrat runt det där med baciller och sjukdomar för, jag som inte varit ordentligt sjuk de sista fem åren och mer har nu antagligen fått mig en liten släng av sleven i form av sårig hals, hostiga nätter och...huvudvärk...
 
Jorå, så blev det och jag som så tufft skrev här på bloggen att, mysbyxor...nix! Fick äta upp det med hull och hår. Iallafall i fredags då jag som skulle ut på kvällen blev tvungen att leva runt i mina rutiga mysisar snaskandes på Prefen. Ja ni vet "säg hejdå till halsont" tabletterna som titt som tätt syns i TV.
 
 
Ja, jag har nog blivit lite sjuk, och jag fortsätter att använda ordet nog eftersom jag hade ont i huvudet hela lördagen samt idag vilket är konstigt för även om jag var ute i fredags till klockan midnatt så slutade jag dricka redan klockan 21 så baksmälla...nej.
 
Men hur blev det så här?
Jodå jag fick höra att jobbar man första gången på en skola då är det att vänta. Men jag som inte blir sjuk så ofta tänkte att det där med sjukdomar och jag är som att vinna på triss...det händer alla andra.
 
Huvudet bankar som sagt fortfarande och jag tittar på bilden jag tog på min man och Otto Hundén tidigare idag och tänker att ja, han är ju en sån stöttande klippa som så snällt vilade hela förmiddagen med mig. Ja, för även om han faktiskt sov mest medan jag plöjde igenom alla avsnitt av "Husdrömmar" på SVTplay så var vi ju ändå tillsammans...
 
Men jag har bara denna söndagskväll på mig att vara lite sniffsig för imorgon har jag massor att fixa med och på tisdag...då bär det av till skolan igen och då är det inte läge att vara sjuk.
Nä för, nu är jag timanställd och oanställd och då, då måste jag definitiv ta alla tillfällen jag får att liksom bara jobba.
 
 
Som ni ser har jag ändå varit ute min skallebank till trots. Feber har jag som vanligt inte och det är en av de största funderingarna jag har just nu. Men sen tänker jag att jag utmanar ödet om jag tänker vidare för jag har verkligen ingen lust att få feber då jag ändå minns att sist jag hade det, då fick jag backa tillbaka in i sängen när jag ens försökte gå på toa. 
 
Längs Vätterstranden vandrade vi Kim och jag. Otto var med och sprang överallt utom där vi tyckte att han skulle vara. Och när vi plötsligt fick se alla fantastiskt fina och gussiga videkissar då var det ju bara att stanna några minuter eller fem så att vi kunde få till det perfekta kortet...
 
 
Analysen idag får väl bli att visst är jag tuffare än somliga tror men inte så tuff att jag kunde valsa in på en skola utan att min kropp reagerade på allt vad baciller och nya människor gav.
 
Nu skall jag kurera mig själv. Huvudvärkstabletter är något jag behöver och jag fortsätter att titta på andras husdrömmar medans jag själv drömmer om ett liv utan ont i halsen och ont i huvudet. Jag hoppas också som sagt på en hostfri natt och analyserar lite runt hur det skulle vara att faktiskt vinna på triss och förverkliga mina egna husdrömmar.
Eller ville jag ens ha ett hus?
Nä, får nog sortera mig lite nu och sortera mina prioriteringar...igen...
 
Vi hörs nästa gång.
Jag har inte glömt det där med MyHeritage jag ska berätta.
Och kom ihåg, våren är inte här än för vi bor i Sverige...Lilla Landet Lurifax hahahaaa...
 
Kram Alla
 
Laters...
 
 
Till top