Average är för vanligt för mig...

Livet / Permalink / 0
Filmen..."Allinclusive"...se den, det var det bästa jag sett sen "Tomten är far till alla barnen"...
 
Javisst och så fick ni nu då en liten och skitkort filmrecension så här på tisdagskvisten.
Men det är inget skämt! Den var så himla bra.
Jag kan inte berätta så mycket eftersom det skulle förstöra för er och för att det egentligen inte ens går. Mycket speciell film det där...
 
Tisdagen har varit bra men lite för average för min smak,  jag väntar fortfarande på lite farligheter men får nog vänta lite till. Konstigheterna får det vara slut med för ett tag nu känner jag, men tänker samtidigt att jag borde sluta att ens vänta på och önska saker. Inget blir ju någonsin som man tänkt sig ändå liksom...
 
Min lilla do it lista för mitt liv är klar och den blev precis så lång och gedigen som jag tänkt mig den. Imorgon skall jag springa igen och då skall jag bara tänka igenom ordningsföljden så att jag inte får för mig att göra allt på en och samma gång.
 
Jag kan tyvärr inte avslöja allt här men den innehåller många punkter med ordet "rensa" följt av diverse livsomvälvande saker som till exempel att skriva ner och göra en storyboard för en presentation.
 
Jaha...och vad skall du presentera då?
A...nu vill jag ju inte berätta egentligen men det har med mina analyser kring det här med att ha förutsättningar att göra. Och den skall innehålla bilder liknande den här...
 
 
- Jonna...snäääälla...kan inte du hjälpa mig? Jag haffar Jonna i vår hall, jag har en idé i huvudet som jag måste få ut och vad kan vara bättre än att utnyttja sin avkomma som man slet så hårt med att trycka ut.
Jag menar lite "payback time" är ju aldrig en dag för tidigt.
Förvisso har jag redan tagit ut några sådana tillfällen men ändå...
 
-Du skall se ut som typ mig när jag var fjortis och skyllde på mens i skolan. Jonna flinar men går med på min önskan och ja...jag tycker hon gjorde det bra.
Speciellt som både Robban och Bence förvånat tittade på...
 
Japp då har jag avslöjat lite och nu får det vara nog för idag.
 
Som sagt löpning imorgon med medföljande analyskanon. Ja jag skulle nog kunna göra en olympisk gren av mig själv för det är likt skidskytte när jag är ute och springer. Var hundade meter laddar hjärnan om och skjuter sen skarpt med ideér och analyser.
Det är bara ett problem.
Den träffar aldrig målet där och då...
Nä, måltavlan sitter i min dusch. Där samlar jag skotten och sorterar och ser till att de prickar rätt haha...
 
Wednesday here I come...
 
Laters...
 
 
Till top