Alla träd i skogen...

Livet / Permalink / 0
Att inte se skogen för alla trän har man ju hört och om jag inte aktar mig så kanske det är så det blir...
 
 
Japp och med det sagt så drog jag till skogs för att få lite perspektiv på livet och när vi tagit av vid vägs ände och slagit oss fram bland sly och annat läskigt i den blöta skogen så sa Robban plötsligt:
-Men titta där är det ju alldeles gult..
Jag tittade dit och där på marken fick jag för allra första gången i mitt liv se en alldeles egen hittad guldgruva(ja Robban hittade också förstås) och när vi skördat vår gruva åkte vi hem med våra påsar, fyllde en stekpanna och tittade tillsammans rofyllt på när vår stora skörd blev mindre och mindre och mindre...
 
 
Ja, det var ändå rätt tillfredställande att hitta sådär mycket svamp. Men det känns som om det är en gångpå miljonen och när vi sedan fortsatte leta hittade vi bara mossa och svampar med namn som antydde att man kan dö knall och fall om man ens uttalar dom.
 
Japp, men vad går upp emot en kantarellsmörgås liksom?
Kanske ett gäng härliga vänner...?
 
 
Ja...livet är så bra och när jag nu går i väntans tider och funderar på vad det är för barn jag kommer att få på onsdag så känner jag nog ändå att, ja...jag ser alla träd och...jag ser skogen. Men ser jag stigen det är frågan...?
 
Ja så känns det...suck, jag är så sabla filosofisk...
 
Vikt: Lättare än i förrgår och tyngre än igår.
Längd: Tja, mitt hår har växt i alla fall.
Tillstånd: Lite difust just nu men bra ändå.
Träning: Var ute och sprang idag.
Film: Har tittat färdigt på Poldark och tittar nu på lite porrfilm istället. Ja eller "Outlander" som alla andra kallar det....
 
Vi hörs.
 
Laters...
 
Till top