Huvudet upp och fötterna också....

Livet / Permalink / 0
Professor Balthazar och hans värld är ju rätt skruvad. Och när jag tittar på lite bilder från den skruvade världen då tänker jag att, ja Anna du skulle nog passa rätt bra där...just nu i alla fall...
 
Så här såg jag ut igårkväll och jag som brukar ta några selfie eller hundra innan jag är nöjd behöver nu bara ta en bild för att fånga hur jag kände det efter första dagen på skolan där jag nu skall vara, överallt....
 
Som ni ser är jag inte ledsen eller missnöjd utan bara lite trött och tilltuffsad. Och jag vet att jag tänkte så här när jag lite senare låg i sängen och skulle sova.
 
"Anna du är allt rätt bra fantastisk. Jag har sagt det förr men jag måste ändå få klappa dig på axeln och adla dig i smyg då jag inte är någon drottning för, här är du nu och du står upp fastän du gång på gång kastar dig ut för klipporna med ett svanhopp nästan helt utanförbehåll och mitt under pågående klimakteriekrig. Idag har du fått träffa så många nya människor och nya mijöer och inte en enda gång förutom en sekund tänkte du att näe...vad gör jag.
Och allt samtidigt som du har räsermens och nästan blöder igenom allt!"
 
Idag på Bäckadal
-Anna vem tillhör du egentligen??? Oss va?
Jag tittar på det arbetslag som nu sitter runt mig. Mina nya arbetskamrater och kollegor som jag precis träffat, mina nya homies.
-Ja, jag kommer ju att vara hos er mest men jag vet faktiskt inte än....
Jag ler mot dem alla och de ler tillbaka.
 
Lite senare...
-Anna vem tillhör du nu egentligen???
Mina kära gamla kollegor på hotell och turism linjen tittar på mig men jag hinner inte svara för...du tillhör oss, glöm inte det, du som är mentor nu och allt!!!
 
Ännu lite senare...
-J vem tillhör jag egentligen???
Jag tittar på rektor J som nu står framför mig. Vi har diskuterat det mesta av det jag ville diskutera och jag hade ju bara en liten fråga kvar.
 
Vad han svarade?
Ja, jag kommer inte att berätta det men jag kan säga så här. Jag kommer inte att inte vara klyven någon gång den närmsta tiden och då tar vi också med CC i beräkningen och när vi gjort det och jag skrivit det i papp så säger jag bara...Anna, det du skrev till dig själv här ovan...word på det liksom...
 
Vikt: Vet faktiskt inte för jag ser tung ut samtidigt som jag svävar på moln gjorda av lite hårdare bomull.
Längd: Fortfarande en latinotjej men nu med boostad längd.
Tillstånd: Tilltuffsad ej kåt och glad haha....
Träning: Jobbar nu på 4:e våningen i ett hus utan hiss så tja...
Film: Ja det blev ju Rocketman i lördags. I övrigt tittar jag just nu bara på "Att inreda ett slott" på SvtPlay.
 
Japp, det var nog allt för nu.
Imorgon skall njuta av att jobba igen.
 
Kram Alla
Hälsningar Dame Anna
 
Laters...
Till top