Bra ledarskap 1 - 0...

Livet / Permalink / 0
Ledarskap ja...
Detta ämne som jag ofta tar upp och funderar över kommer i mitt fall aldrig att ta slut och jag tänker att stackarna på mitt framtida ålderdomshem inte har en aning om vad som väntar för...nu vet jag en massa mer om teater och hur man ska tänka när man mangar blod från andra och vet ni vad...ingen kan stoppa mig eller ha förhör med mig då när jag är typ...90 haha....
 
 
Japp!
Det där med att leda är en talang och som av en händelse så fick jag höra en historia om en av de bättre ledarna igår när jag pratade med min man och han plötsligt tappar focus och tittar på sin telefon. Han gör en förvånad min i positiv anda en så kallad posimin(bra nytt ord där Anna) och så berättar han om det fantastiska sms han just fått från sin chef som liksom bara...ville tacka för att han gör ett så bra jobb och dessutom ställer upp och jobbar helg...
 
Bra ledarskap 1-0
 
 
Här är så en bild från vårt fina Circular Centre och att det är liv, rörelse och action är inget man behöver fundera över.
Ja och att ha koll så att alla mår bra och att vi som är där för att liksom vara, är där när det behövs som bäst, är min roll. Lite inköp har jag också och även ansvar för att föra verksamheten framåt med tankar och ideér runt marknadsföring och annat.
 
Handsken sitter som en smäck vad gäller Anna och CC eller som man säger i Amerikat...Perfect match!
 
Vikt: Kompakt.
Längd: Var lite trött idag och ville ha en pall när jag skulle krama min man för jag orkade inte stå på tå...
Tillstånd: Jättetrött faktiskt. Dags för tant att ta en järntablett.
Träning: Ingen. Blev trött av att se alla Iron Man människor på stan.
Film: Idag har jag varit med Jonna på "Rocketman" och jag måste säga att även om jag inte är ett fan av Elton John så var det här en fantastisk film som alla borde se, mycket välgjord.
 
Och apropå Jonna så även om de flesta vet så vill jag ändå visa, det här...
 
 
Ett Woohoo är på sin plats och som stolt mamma säger jag bara...jag lovar att inte komma varje helg, men kanske varannan.
 
Tills vi syns i skrift nästa gång.
 
Läters...
 
Till top