Don´t you worry about a thing...

Livet / Permalink / 1
Jag tänker att världen som den är, är rätt märklig men att jag sitter i min säng och funderar på dagar som gått och dagar som skall komma är ingen skräll utan bara helt vanligt analyskaos och i min värld är det, det enda som inte är märkligt alls men jag undrar, hur är det i eran...
 
 
Ja, frågan har jag ställt några gånger men den känns lite aktuell nu när den hjärna som jag ofta refererar till som full till brädden nu är fullare än fullast med den enda skillnaden att jag inte drömmer så många verklighetsdrömmar längre.
 
Min själ är ändå rätt nöjd men också fundersam naturligtvis men sån är jag...alltid.
 
-Jonna, jag har kommit fram till att pengar betyder mycket mer för mig än jag trodde...
Jag tittar på Jonna som sitter och äter frukost. Hon tittar tillbaka med en min som säger att det hela inte är något nytt och att min komentar är onödigare än onödigast.
Jag suckar innan jag fortsätter för, det var ju så att jag bestämt mig för att bara chilla i livet och inte bry mig. Pengar växer på träd om man bara vet hur man skall skörda och som tur är vet jag det men som ni ser så tär det ändå på lilla latino organismen som är jag.
 
Men visst nu är det dags att sluta noja och leva. För nojigt är det ju och som jag sa för några månader sen. Det jag gör nu är en resa som man bör göra om man känner sig stark nog men som man också kan skita i...
 
Valet till EU är i alla fall över och jag röstade som jag brukar trotts att det inte finns ett enda lingon i partiskogen som är moget. Vet vi ens vem som vunnit? Jag har ingen koll på det men hoppas att min insatts i alla fall hindrat några fula bär att få invadera Bryssel.
 
I övrigt så är det lite svårt att orientera sig i hur tiden lider. Dagarna flyter ihop och med alla röda dagar så är det svårt veta när det är allvar och inte.
Jag bestämmer att det är allvar hela tiden och liksom bara visar ett kort från förr som nyss dök upp i mitt livsflöde.
Ett kort som jag först tittade och tänkte att ja, där sitter jag midsommar 1993 med alla mina vänner. Jag vet att jag hade trevligt men att jag vid ett tillfälle tog mig till telefonautomaten la i en krona och ringde hem för att jag hade hemlängtan. Kim fanns där hemma och allt kändes konstigt.
 
 
Ja, jag minns det som igår det var i Halmstad på Hagön och inte en halsstrupe var torr...
Vi sprang runt på campingen som de fjortisar vi var och alla var glada. Jag träffade nästan alla de jag umgåtts med innan jag fick barn och det var lika roligt som lite sorgligt, det var det faktiskt.
 
Men så tittade jag lite till och om jag druckit tequila så hade det gått riktigt illa eftersom man inte sätter tequila i halsen ostraffat och plötlisgt så blev det så här i chatten som gav mig detta foto:
 
 
 
 
 Ja, där var vi Robban och jag på samma foto från en sommar och ett årtal då ingen av oss visste att vi fanns. Nu kanske det är lite överdrivet men jag skulle nog säga att risken att vi ens pratade med varandra var liten och jag har inget minne av min man överhuvudtaget.
 
Ja, jag blev överrumplad men huvudet är på skaft som alltid och en stund senare fick tjejerna i chatten ett nytt foto att titta på:
 
 
Japp lite gladare min från mig och min man har som tiden bjuder bytt sina solbrillor mot ett par cykelglasögon. Allt är i sin ordning och jag är så glad att vi inte kände varandra då på 90-talet...på riktigt.
 
Nu är dagen snart slut.
I lurarna i skrivande stund en låt som jag lyssnar på om och om igen.
Varför den, undrar någon?
För att jag hörde den på TV när jag tittade på Skam och den är precis vad jag behöver nu svarar jag och sätter på repeat.
Har du inget för dig och vill röra på de lurviga lite sådär lätt. Sätt igång lyssna och studsa på, och om du inte vill studsa, titta på en bra producerad video bara...
 
 
 Japp Anna...don´t worry about a thing...
 
Nu blev det långt men en sista liten video blir det idag lördag.
Och för alla er som gillar både Game of Thrones och Draktränaren är det här ett riktigt glädjepiller...
 
 
Haha...jag är så lycklig nu.
 
Vikt: lätt som en fjäder nu då jag igår sprang i 30 minuter utan att bli särskillt andfådd.
Längd: Tja, om jag äter min spenat så kanske...
Tillstånd: lite av varje men mest av varje haha..
Film: Vet inte får se, hm...ja nu vet jag...Divergent så klart da ta ratarata, så klart...!
Träning: Ingen idag men imorgon, då blire löp.
 
Glad Lördag alla
Grattis på namnsdagen Mamma Gunnel.
 
Laters...
#1 - - Gunnel:

Tack

Svar: Varsågod mamsen 😍
annalysen.blogg.se

Till top