Det finns bara en av mig och det är jag...

Livet / Permalink / 0
Min värld blir bara större och större och jag är så himla tacksam...och lite trött.
 
Business model canvas, cirkulär ekonomi, socialhållbarhet, många nya saker blandas med gamla. Circular Centre, skolan, hotell, lektioner, möten, utbildningar, telefonsamtal, bokningar av bussar, mat och en massa annat
 
Men jag är inte trött på ett dåligt sätt utan på ett bra sätt.
Och hade det funnits några Anna till då hade jag dragit igång ännu lite mer...
 
 
Men vänta lite...det har jag ju...
 
Ja, ett projekt till det har jag nu dragit igång och om jag lyckas...då har jag gjort ett gäng elever och fler lite gladare. Och kanske har jag funnit ett sätt att göra det lite enklare för en och annan yrkeslärare att lära ut ett ämne som är så fruktansvärt svårt att lära ut genom att bara sitta i ett klassrum. Nämligen ämnet som stavas konferens och evenemang...
 
Men visst jag skall inte skryta vilket jag inte gör för märk väl att det står "om jag lyckas".
Javisst och så kan det vara. Man kan misslyckas med allt om man bestämmer sig för det. Men att ha delmål i livet är viktigt, det lärde min mor mig redan när hon bar mig vid bröstet som Birk sa, men i mitt fall var det på en av mina lektioner i Dale Carnegies ledarskapsutbildning. Sen kan det ju vara så att man missar målet. Men det är ju också positivt för då måste man resa på sig och börja om och är det något som är lärorikt så är det väl just det.
 
Som sagt hjärnan är lite sådär lagom avdomnad och idag fick jag uppbringa all kraft jag hade för att säga nej när rektorn bad mig stanna i skolan efter ett möte vi haft om min framtid, Det sved kan jag säga men jag var ju redan på väg till ett annat möte eller två. Tvåan var Otto som fått sig en liten smäll på nosen och behövde vård.
 
 
Ja, jag tar en selfie...men kom ihåg...den som är utan synd...
Och en tanke var att avdramatisera allt det läskiga med något typ skitvanligt...
 
Men vidare...
Jag behöver nog slappna av lite och det faktum att jag bad om "svarta tomater" på Alcamo när jag pekade på svarta oliver är väl ett litet bevis i sig, eller hur...?
 
Men nu skall jag sova. Jag känner mig lätt idag och min längd har jag inte känt av då jag flängt runt i vår bil "Larry" hela dagen.
Mitt tillstånd är livligt som vanligt när jag är uppe i varv.
Film: Ja, så blev det till sist "Battlechip" och det är okej för, jag behöver inte se den utan bara lyssna nu när det var gång ett tusen den snurrade i min dvd.
Träning...eh...nej!
 
Mot imorgon och fortsatt utbildning i cirkulär ekonomi.
Vad det är?
Ameen...googla själva haha...
 
God natt
 
Laters...
Till top