Hjärnan jobbar på...

Livet / Permalink / 0
Det där med hjärnan och hur den funkar har jag ju alltid analyserat. Speciellt då min egen och många är de turer som om och om igen gåtts igenom för att få en förklaring till mitt eget hur var och varför med vem...
 
 
Kanske har jag inte alls svårt med verkligheten?
Min verklighetsuppfattning har kanske aldrig har varit ur funktion, kanske har den snarare varit lite väl närvarande. Och kanske säger jag att jag har en taskig verklighetsuppfattning för att liksom hålla alla jobbiga, människor dör, svälter, plågas och lider tankar stången för att liksom inte förgås.
 
Kanske är det därför jag alltid älskat film och då den genre som innehåller fantasy och äventyr. Jag mörkar liksom verkligheten för mig själv för att överleva alla tankar som maler och maler om hur jag skall göra för att hjälpa alla...?
 
Väl inne i andra akten av Game of Thrones avsnittet jag såg i förrgår då skrek jag verkligen åt TV:n och till slut gick jag för jag orkade inte med allt dödande. En av orsakerna är att jag av någon anledning alltid vetat att det finns ondska som vi inte kan föreställa oss även i den värld som vi kallar vår och ibland får jag för mig att jag sett den delen av världen på riktigt...
 
 
Lite djupa tankar där. Min hjärna är som jag skriver lite snedvriden ibland men också en helt otrolig organism och för nyfiken för sitt eget bästa. Idag tillexempel när jag fick för mig att se om avsnittet och upprepa dödandet då började hjärnan analysera krigsstrategi, och i huvudet började jag planera hur många krigare det behövde stå vid varje skottglugg för att hålla fienden stången och för att de som slogs inte skulle bli utmattade och trötta i förtid.
 
Min strategi var faktiskt riktigt bra och jag tror på riktigt att fler överlevt om jag varit general eller ja, producent då haha...
 
Strateg ända in i benmärgen och ja, nu har jag alltså då även börjat regisera. Kanske skall jag hänga med Jonna till skolan i London och få lite mer kunskap i ämnet.
 
 
Valborg var en härlig kväll, alla var nöjda och glada, ingen behövde stå under ett paraply och frysa. Vi tog lotter och lyssnade på sång och musik allt det där man ska göra och när vi var klara...då åkte vi hem till vårt lilla inplastade bo.
Och ska vi tala om att fly verkligheten så är nog upprinnelsen till dagens analyser att jag egentligen just nu bara vill fly från mitt eget hem.
 
Kanske ska ta och demonstrera lite idag, varför inte emot vattenläckor, plast och avsaknad av kök...
 
Vikt: Okej, men funderar lite på hur man får bort det där som hänger vid buken.
Längd: Jag hade ju lätt smält in bland alla barn vid elden i alla fall haha...
Tillstånd: Stabil som en betong vägg ändå och som de säger...det som inte dödar, det härdar!
Film: Jag har tittat på Everst idag för att...jag känner för att bestiga berg eftersom det är svårt.
Träning: Inte så mycket, men jag har gjort mina ryggrörelser.
 
Dagens positiva tanke: Jag kommer förhoppningsvis att uppskatta hemlagad mat ännu mer efter den här perioden.
 
Nu är det dags att åka och äta. Idag blir det en sallad på Alcamo och imorgon...ja då blir det kanske samma sak.
 
Vi hörs senare i livet.
 
Laters...
Till top