I drömmarnas land...

Livet / Permalink / 1
Livet fortsätter i Sysselstad...
I alla husen samlas nu familjerna Hund, Katt, Björn och Hall Eriksson för att njuta av att det är kväll och tid för samkväm efter jobb och annat jobbigt. Det varma ljuset lyser genom köksfönstren som för att förgylla de middagar som lagats för att samla familjen en sista gång innan natten kommer.
Ja, det ser så mysigt ut, i alla kök utom ett...
 
 
Japp, livet utan kök fortsätter och det bli inte lättare för var dag, utan bara mer och mer retligt. Men jag tänker ändå att det gamla ordspråket "inget ont som inte har något gott med sig" står sig och det börjar sakta gå upp för mig att hur det än är så är detta ändå vägen till något nytt.
 
 
Att drömma är bra för hälsan och hälsan är bra när man drömmer, för jag tänker att man drömmer lite extra fint när man mår bra.
Javisst och det enda som faktiskt kan stå i vägen för mig och ett nytt köksbord är väl egentligen bara det faktum att jag för tillfället inte tjänar några pengar och kanske också det faktum att Robban inte vill skiljas från sitt kära gamla blå orangea bord som sett bättre dar.
 
Den som lever får se och jag tar nu mina drömmar med mig in i natten och eh...drömmer lite till.
 
Vikt: Vet inte, har inte känt av kroppen idag då jag fortfarande i alla fall vid ett tillfälle tyckte att jag fortfarande kände mig full sen i fredags.
Längd: Fick idag be min nya kollega Sanja att ta ner en kaffekopp ur ett skåp åt mig...suck.
Tillstånd: Tackar som frågar. Jodå, jag mår som en fisk på torra land, om ni fattar vad jag menar...nej? ...inte jag heller...
Film: Såg idag slutet på A star is born eftersom jag inte orkade igår. Inget slår ändå att jag snart skall se ett nytt avsnitt av Game of Thrones ändå så...
Träning: Hjärnan sa ja, men ryggen kontrade med ett rejält fett NEJ!
 
Imorgon är det guden Tyrs dag och eftersom Ty uttalas Ti så är då...tisdag, jag skall gå till skolan och jobba lite och när jag är färdig med det, då skall jag banne mig gå hem igen...yes i will.
 
Vi ses
 
Laters...
#1 - - Mannen:

Blir inget nytt köksbord, det håller säkert 30 år till. 😉

Svar: Jag säger buuuu...på det 😏
annalysen.blogg.se

Till top