Ingen dag är den andra lik...

Livet / Permalink / 0
Kanaler båtar och kärlek...
Livets bästa är väl att ingen dag är den andra lik och igår var det Pru och hennes man i båt på kanaler som gällde igen, men så idag förbyttes idyll mot något helt annat och i skrivande stund har jag nästan precis bevittnat en av filmvärldens hemskaste våldtäcktsscener och liksom inte varit okej med det men blundat ett tag och sen varit okej när hämnden var lika hemsk men ljuv.
Och nu när jag ser det hela i print, då funderar jag lite på hurdan jag är egentligen...
 
¨
Män som hatar kvinnor...
Filmen om Lisbeth Salander och hennes person är inte en favvis även om jag tycker att den är en av Sveriges bättre produktioner, men efter en dag med massor av intryck och nya erfarenheter då fanns den där och jag säger bara...näe..inte upplyftande...
 
Bilden ovan är från Clarion Post Hotel. Ett nytt favvis hotell, ett hotell där hjärnan helt plötsligt tänkte...jaa...här skulle man kanske jobba, och sen kom märkliga tankar på hur man övertalar sin man att flytta till Göteborg. Det hela var över på några sekunder men jag tyckte ändå att det hela var lite underligt eftersom tankarna slog ner som två enorma blixnedslag.
 
Javisst  jag fick se ett nytt hotell och höra talas om en ny tjänst i min värld, en tjänst som jag själv tänk ut en gång och som jag trodde jag var först med, så var det ju inte...
Vad det är för tjänst?
Tänker tyvärr inte säga det här av en anledning som jag ännu inte vet haha...
 
Men där var jag iallafall igår med två klasser i Göteborg. Tre kollegor var med och vi hade jätttrevligt, det gymnasiearbete som resan var, får ett bra betyg, i alla fall från mig. Men det hjälper ju föga då jag inte är den som ger betyg.
 
 
Ett besök under ytan ingick, och just den här dagen var man allt rätt glad när man fick bege sig några meter under ytan då vinden ven i öronen.
 
Idag onsdag har också varit en bra dag. Vi har haft planeringsmöte på CC allt för att få denna härliga verksamhet att flyta på. Vi är många som är nya i varandras värld och att få till det där lilla extra för bästa resultat är viktigt.
 
 
Eh...ja, en person på bilden är kanske inte ny i min värld, men vi andra är det.
 
Nu är jag trött, kvällen har gått fort, jag har gömt mig i min lägenhet för att slippa se alla de hurtiga kvinnor som travat förbi bort till Rockjön för att springa Vårruset. Bitter som få har jag legat i sängen men så...ett nytt beslut togs för en stund sedan, det om att sluta klaga på ryggen och på så sätt skrämma smärtan på flykten. Man kan ju alltid hoppas i alla fall...
 
Vikt: Två tusen ton.
Längd: Kan ju ha fel men tycker nog ändå att jag inte blivit ett skit längre...
Tillstånd: Alltså...det känns trotts allt okej och jag tycker att våren känns mycket vårigare än den gjort på flera år faktiskt.
Film: Ja, halva inlägget handlar ju om det så...
Träning: Käften!
 
Mot Torsdag då jag är sådär ledig som jag själv gjort mig. Men det betyder ingen rast eller ro för det är min alldeles egen dag då det är administrativt på tapeten och är det dags att förbereda det sista inför tjej äventyret i helgen. Japp minsann men det är också dags för lite mer tid på CC och för att förbereda nästa lektion, som sagt för att få ro, då måste man ha en båt!
 
Laters...
 
 
Till top