Jag fick chansen och tog den, äntligen...

Livet / Permalink / 0
Kanske ska summera veckan lite...
Det hela är ingen nödvändighet men jag har liksom lite svårt att hitta mig själv idag bland alla tankar, ideér och analyser...
 
 
Få se nu, Jag har vandrat i bokskogen, varit på ett kafé långt bort i stan och varit i Göteborg och fått se på när ungdomar utvecklas. Men vänt lite nu...de där första sakerna hände väl förra veckan?
Äh...
Jag har fått vara med om ett planeringsmöte i en nystartad verksamhet och jag har beslutat att skita i min rygg, jag har också insett att pengar betyder en hel del och att Milennie triologin inte manar till feststämning, något jag redan visste men ändå promt skulle titta på.
 
Ja det var väl allt.
Eller...?
 
Tidigare i veckan på Clarion Hotel Post...
-Vad är referens...?
Den lilla söta tjejen tittar på mig med sina stora bruna ögon. Vi har precis fått se ett av de fina rummen och vår guide som pratat så inspirerande om det brasiga med att jobba på hotell, släppte ordet referens i farten när hon sprang vidare i korridoren. Och jag liksom bara...äntligen!
 
Jag har haft en tanke som malt som en kvarn på 1800-talet ett bra tag nu, den har växt och växt och jag har liksom förbannat tidslinjen som är livet för att jag inte fått chansen att berätta om mina tankar för dessa härliga men totalt framtidsblinda ungdomarna.
 
Men så plötsligt får jag det hela serverat på ett fat och bredvid mig står på riktigt det lilla gäng i klassen som jag känner behöver mest TLC även om alla skall få. Så kortfattat jag kan förklarar jag vad en referens är och hur man får en riktigt bra en och när jag är klar tittar jag rätt in i sex bruna uppspärrade ögon samtidigt som jag hör ett susande, aha...
 
Där fick jag till det minsann, ordet tillfredställelse fick en ny mening och jag fick växa med mina adepter, men eftersom det är tonåringar vi pratar om så tar jag det en gång till inför hela klassen på måndag ja, ja, jaaaa...
 
Smid medans järnet är varmt Anna...smid, ge dom vad dom tål av framgångssleven...eller nåt haha...
 
 
Ja, livet är rätt gött ändå och nu efter denna fredag då jag varit på möte ett och två samt äntligen fixat in mig på KK Ryhov  för att kolla upp mina genitalier så att de inte har ett samband med min onda rygg så är det nu dags för lite sömn.
 
Imorgon är det dags för Äventyrs Tjejerna att dra ut på nya äventyr och jag...jag hänger med.
 
Vi hörs kanske imorgon.
 
Laters...
 
 
Till top