Analysen om deja vu igen? Tror jag...

Livet / Permalink / 1
När jag idag gick in och tittade till min blogg och analyserade lite runt ikring gårdagens inlägg så funderar jag lite på om det inte var så att jag slog i huvudet igen och gjorde en kräftskiva a la deja vu.
 
Jag menar det är ju ganska många år sedan jag åkte på kräftskiva och bestämde mig för att vara nykter bara för att någon timme senare bli arg på Robban för att han hade så förbannat trevligt när han drack.
 
Och min idé om livet just då blev att dricka ifatt med allt jag kom över och speciellt smart var det väl inte att inta värdens inköpta Kina sprit som bara stod där i barskåpet och togs ut enkomt för att då och då rengöra verktyg.
 
När den lilla Kina flaskan med mycket annat var slut var jag också slut, i huvudet då och det resulterade i att jag blev paranoid och tyckte att bilarna på parkeringen var så otäcka och bad närmsta vän ringa mamma Gunnel för när man blir så rädd då vill man att mamma skall komma..
 
Ja det ser ju onekligen fruktansvärt otäckt ut...
 
När jag senare föll handlöst ner i asfalten med bakhuvudet först på min väg hem från festen ja då försvann väl all sans.
Det tog lång tid att hämta sig från dessa bravader och även om jag två dagar senare på måndagsmorgonen mådde jätte illa, så ligger det inte i min natur att inte gå till jobbet.
Jag hasade mig dit och jobbade på så gott jag kunde men var tvungen att ge upp, och när jag senare kollade upp mig själv och min hälsa visade det sig att jag hade en mindre hjärnskakning och det blev inget med jobbet på en vecka.
Det var tungt för sånt kostar ju på så att säga och att vara hemma för hjärnskakning på grund av olycka är ändå okej men hjärnskakning på grund av fel i alkoholhantering är inte okej.
 
Men inget gott som inte har något ont med sig(eller tvärtom).
Jag drack inte alkohol på minst ett halvår efter detta.
 
Men tillbaka och deja vu var ordet och jag kollar en extra gång och visst var det så att jag såg samma bilder två inlägg i rad fast i olika följd.
Men vad hände har jag fått lite smyg alzheimer´s eller...???
Ja jag vet att man inte skall skoja om sådant för det är ju inte det roligaste i livet liksom.
 
Jag tänker att jag nog ändå var snurrig igår och att jag när jag la in bilderna lurade min lilla hjärna eftersom dom inte är i samma ordning.
Alltså ingen deja vu bara total sinnesförvirring.
 
 
 
Ja, efter denna märkliga analys kring min egen person och alkohol och deja vu så vill jag nog ändå säga att jag igår som idag har en mindre tillfällig sinnesförvirring och historien kring festen och hjänskakningen för några år sedan den hoppas jag att jag berättade för att jag ville haha...
 
Idag är det måndag och min löptur blev till ingenting och jobbet var okej men jobbigt och hunden hade lagt stor spya vid min säng och jag tycker att jag upplevt allt detta innan så jag säger bara...
 
DEJA VU ALLIHOPA haha...eh...nej...fy!! Deja vu...bläh...
 
Imorgon är det tisdag och nästan fredag och det känns så bra när tiden går så fort så man inte hinner med.
Not!!!
 
Jag kommer då att berätta lite kring Kims nya jobb som började idag med en kick off med alla de nya arbetskamraterna.
Min journalistiskt uttänkta fråga blir...
 
- Kim. Hur kändes det att träffa alla dessa nya människorna och bonda samtidigt som du drar på dig en bikini och badar badtunna???
 
Haha...
Fick jag en deja vu nu?
Nä...
Jag har ju aldrig badat badtunna...eller...?
Bikini då?
Nähä...för då skulle alla bli blinda haha...jag dör....
 
Heja Kim!
Du kommer att klara ditt nya jobb galant.
 
Och sist idag en bild som verkligen visar på sinnesförvirring.
Men kom ihåg!
Det är inte tjejen med analys bloggen som har gjort bilden.
 
 
 
Godnatt allihopa
Godnatt min tröga hjärna
Godnatt alla tankar kring livet
 
Laters....
 
Till top