Tjejsnack. Det måste ha varit likadant i alla tider...

Livet / Permalink / 0
Jag vet...visst ser vi påskiga ut haha...
 
-Och vet ni nu för tiden förordar dom ju att påskynda förlossningen...
 
Vi äter frukost jag och Robban efter en härlig kväll och natt på hotellet, Vi har hamnat bredvid fyra tjejer som har en "tjej weekend".
 
De pratar barndom och gymnasietid men har till slut hamnat i förlossningsträsket. Tjejen som sitter bredvid mig tar till orda och dom andra instämmer enstämmigt.
-Ja jag vet, svarar en av de andra, det är för att moderkakan med mera blir sämre ju längre tiden går...
Nu nickar alla samtidigt och ojar i kör.
 
Två av tjejerna är gravida och jag kan inte låta bli att sitta och lyssna på hur de diskuterar runt ämnet. Till exempel det märkliga och konstiga med folk som helt plötsligt känner att det är okej att talla på magar och dylikt.
 
Inget nytt under solen där men så plötlisgt säger en av dem.
-Alltså...man vet ju aldrig när det skall hända liksom. Det kan ju vara en dag eller tre veckor kvar till förlossning, den ovissheten...det är det jag älskar med graviditeten...
Jag försvinner i deras diskussion men slutar tvärt när jag hör det sista så jag och Robban pratar om semeter istället. När Robban lite senare är och hämtar kaffe börjar jag dock fundera lite och jag tänker att ja, jag är väl gammal nu då för i mitt gäng, där låter det mer..."Vet ni vad? Jag svettas hela tiden" eller "Igår när jag nös då kom det kiss" eller "Kolla mina nya glasögon jag blev till slut tvungen att skaffa progressiva".
 
Det är ändå rätt kul när man tänker på det.
Jag menar tjejsnack oavsett ålder måste ha låtit likadant sedan tidernas begynnelse.
Maria liksom bara...- När jag väntade Jesus...då fick jag mjölkstockning och det var sååå jobbigt!!!
Hahahaaaaa....jag döööör....
 
Men där var vi i alla fall jag och Robban, i  Göteborg menar jag.
Vi checkade in på hotellet gick och åt med medföljande drink innan vi vandrade lite grand i affärer och sedan i den fina parken jag inte vet namnet på, längs med ån som jag inte heller vet namnet på.
 
Till sist blev det bio och jag tycker att den var bra "Tomb Raider" för lika arg som jag var på att Lara Croft inte gav alla dummingar en karatelektion lika glad var jag över att hon inte gjorde det.
Den Lara Croft vi känner kommer inte mer, och det är okej. Och om man skall se, ja då bör man gå på bio för det är en storslagen film ja, ja, ja....
 
 
 
Jag har inga kort på hotellet och det kan ju bero på att "First Hotell G" som vi bodde på var fint men intet sägande och lite själlöst.
Däremot hittade vi efter bion ett litet ställe "Kungstorgets Brygghus" där det blev en drink vid ett stort fönster med medföljande snack om alla som gick utanför och jag tycker att det får definiera hela vår lilla resa.
Den var helt och totalt chill helt enkelt...
 
 
Analysen får bli att en helg med chill är en helg med drill...
 
Så livet. Here I come i full fart nästan smart...eh...vad allt skall rimma hela tiden...usch...lingondusch haha....
 
Imorgon är det söndag Påskdag och då då skall jag äta...vänta på det...mera ägg, yeah...
 
Hasta Kvasta!
 
Laters...
Till top