En vecka full med tentamen...

Livet / Permalink / 0
Att skriva har aldrig varit ett problem för mig...
Så att skriva en tenta på högst 5 sidor borde vara en fis i havet som man säger, och det hade det nog varit om det inte var så att jag är jag. Vilket betyder en person som gärna ordar på i lo och lä, fast mest i lo, och som gärna målar ut saker med många ord och långa meningsutlägg som följd...
 
 
Det gick bra till slut.
Att förkorta, referera, och använda begrepp blev till sist det nya gula i min värld. Känslan av att lära något nytt varje dag både på universitetet och på min arbetsplats är skön. För någon vecka sedan ordade jag på om att vara omtumlad och att det kanske ibland var lite jobbigt, men tänker nu istället att det ändå är i positiv anda. 
Jag är helt enkelt en person som behöver vara lite omtumlad för att drivas framåt även om det ibland sker med lite ångest.
 
 
Min tenta är i alla fall inlämnad och jag kan nu bara vänta på att få den godkänd eller underkänd. Jag har beskrivit mina nu dubbla yrkesidentiteter samt fått beskriva kunskapsbegrepp som jag inte hört förut, men som jag nu kan och som gör att jag hänger med i personalrummet när det ordas begrepp till höger och vänster. Jag har också diskuterat med mig själv på papper om huruvida jag nu får en profession eller inte. Spännande frågor och mycket skrivande. Med tanke på att jag har en legitimation att hämta om jag lyckas med mina studier så skulle jag nog ändå säga att jag kommer att inneha ett professionsyrke. 
Eller så är jag redan där så professionell som jag är haha...

Vikt: Åt faktiskt lite godis i fredags när jag satt och skrev så fingertopparna skrek "vad falls". Tänker att det inte hjälpte till om man vill lätta, men är lättad över att det kändes okej då ja faktiskt kämpade för mitt framtida yrkesliv.
Längd: Jag är nu som sagt klar med min första tenta och när jag nervöst tryckte på sänd knappen och såg den gå iväg, då växte jag nog några centimeter i alla fall.
Tillstånd: Glad, lättad och redo att läsa kursmaterial för nästa steg i universitetslivet.
Träning: Spinning
Film: Det blev serien Locke & Key

Jag är glad att tentan är över för den här gången. Men tänker samtidigt att om det är så att jag skall ha 4 eller 5 tentor i mitt liv, så har jag nu bara 3 eller 4 kvar och det är ju inte kattskit.
 
En klapp på axeln och ett bra jobbat Anna är på sin plats och med det sagt så går vi över till nästa student.
Lonna bor i London och det som inte är konstigt med det är att hon är där hon ska vara. Filmstudierna går bra och i Coronans spår gör hon nu allt för att ta igen det som hon inte fick till sig på distans.
 
 
Drivet gör att hon nu så långt hon orkar även går på lektioner med 2:orna för att inhämta kunskaper i hantering av kamerautrustning och annat som var svårt att få grepp om via en dataskärm.
En klapp på axeln är inget för den här tjejen utan här behövs en bamse kram och ett rungande "fantasktiskt bra jobbat" och det med en röst som ekar länge mellan väggarna...
 
 
Vi hejar på och peppar och är glada att vi lever på 2000- talet så att vi kan göra det så att vi syns :-)
 
Kram på det och god natt.
Laters...
 
 
Till top