Några extra gråa hår...

Livet / Permalink / 0
I min säng jag ligger och tänker att ja...om jag lägger handen över pannan så här, då syns inte mina gråa hår...
 
 
Men vad är väl gråa hår när man kliver runt i livet och liksom bara hänger med för en gångsskull. Och kanske har jag fått några extra nu när det där med tekniken faktiskt ändå är det största orosmolnet på min himmel som är blå. Det och det faktum att jag känner mig lite känslolös.
 
Ja, jag fick faktiskt be min man om ursäkt som fick sig en skrapa då när han bytte jobb för att jag(självupptagna Anna) tyckte att han var lite känslolös och trubbig. Jag har blivit lite så nu och det är väl inte konstigt när man är så full med allt det nya så det kryper i hela kroppen.
 
Men idag kändes allt lite som vanligt igen då jag lycklig sprang runt och serverade kaffe och annat sköj. Ja jag glömde till och med att äta och när jag kom hem...då var jag inte ens hungrig.
 
Känslan har varit bra och imorgon är det dags för AW med mina nya arbetskamrater. Ska bli mycket spännande och jag får ännu en gång förklara att...näe, jag dricker helst varken öl eller vin.
 
Nu är det dags att sova och förhoppningsvis blir det hela natta. Och kanske drömmer jag om ett hotell långt bort i fjärran och alla de goa tjejer och killar som finns där i....
 
Kram alla
Kram mig
Kram kudden
 
Laters...
Till top