Jag hääänger med maaamma....

Livet / Permalink / 0
Hej Allihopa
Idag har jag hängt med min mamma och vi har diskuterat en stund om hur allt egentligen gick till därborta i mitt hemland.Chile.
 
Jag kommer inte att skriva om det idag för det här är så viktigt. Och om man är inne här på lilla bloggen för första gången, eller inte varit inne på några dagar, då bör man läsa de två föregående inläggen, så man hänger med menar jag....
 
 
- Kom nu mamma vi skall ta en selfie du och jag, det har vi väl aldrig gjort förr... jag viftar fram mamma framför kameran och vi intog position...
 
Ja vi tog en bild eller tio ungefär och det var lite det för jag som den selfienörd jag är tar som ni vet alltid en sådär en tjugo stycken eller trettio innan jag blir nöjd...vilket jag aldrig blir!
 
-Jaha...mamma, det blir inte bättre än så här...som vanligt då...jag suckar men fortsätter för jag menar ju inte mamma direkt...jag menar mig själv då förstås mamma!
Sen skrattar vi båda två och mamma går hem.
 
Jag börjar gå igenom bilderna och när jag hittat en relativt bra en börjar jag med mina filter hit och dit som vanligt och jag fick genast problem eftersom jag gärna lägger på ett filter som gör att jag blir lite ljusare och slätare.
Det funkar ju bra för mig. Det var bara det att lilla mamma i de filter jag valde blev vit som ett lakan stackarn med hår och allt...haha...ja, men till slut så hittade jag ett bra filter och kortet blev jättefint.
 
Jaha...osminkad som jag är(ja, jag var tvungen att urskuldra mig) åker jag nu vidare mot imorgon då det är torsdag och jag ska berätta lite om det som mamma sa angående "Lilla Anna och Stora Chile" och hur vi  analyserade ihop runt det faktum att jag som skulle vara sex, sju månader när jag kom helt plötsligt istället var hela sexton månader...
 
Skumt om ni frågar mig, men det betyder fortfarande ingenting...eller...
 
Laters...
Till top