Hon ville vara nacken...

Livet / Permalink / 0
-Ni är så gulliga hela tiden...
Så lät en del av en mening idag riktad till mig och en kollega, den följdes av...med era män och var del av en konversation om kärlek och dating känslor.
 
-Gullig haha... jag skrattar högt som en häxa och fortsätter, jag är många saker men inte gullig...
 
Ja så är det faktiskt och med tanke på det jag skrivit i min presentation så får jag väl här och nu lägga till gullig efter elak och kanske ockå söt och rar. Ja jag har ju avhandlat det förr men jag vet faktiskt inte riktigt hur man är söt och rar. Jag har kanske försökt...eller nä, det har jag inte. Ligger inte i min natur. Däremot snäll det är jag och lite snygg och kanske också lite självgod...
 
Ja det där med personligheter är rätt fascinerande och jag som den analys jag är har fullt sjå här i livet att luska ut vilka mina medmänniskor är(egentligen).
 
Ta till exempel Anna Kindberg Batra. Vem är hon egentligen och hur tänkte hon då när hon sa att hon ville sammarbeta med Jimmie Åkesson och hans SD.
 
Jag tänker så här.
Anna Kindberg Batra är ingen dum brud, hon är intelligent som få och lyckades ta sig upp i partitoppen och ta över den i ett av Sveriges största partier. Är man smart och intelligent så ser man så här på SD med anhang. De skall inte få ta över eller synas för mycket, de skall hållas kort men ändå få känna att dom finns i tron att dom är viktiga...
 
Hur gör man allt det där då? Jo man kör det gamla "hålla fienden närmst" tricket. Eller det trick som vi hör talas om  i filmen "Mitt stora feta Grekiska bröllop" Det där om att man är nacken som styr huvudet(ja så menade dom iallafall).
Ja här var tjejen som tänkte lyssna men inte göra...
Förstår ni. Jag bjuder in er och gör ett "Red Wedding" av hela situationen(alla Game of Thrones fans vet vad jag menar). Jag tror inte ett skit på att hon ville sammarbeta på det sätt som många tror. Hon må ha sagt dumma saker förr men här tror jag hon tänkte till...ordentligt...
 
Ja sån är min analys och om jag har rätt...det vet bara Anna själv och jag som namne säger..jag hoppas inte jag hade rätt för nu är hon inte kvar och jag är inte moderat så jag hade ändå inte hjälpt henne att få prova på sin plan.
 
Japp det var det.
Nu går jag till sängs och analyserar varför det alltid måste bli höst efter sommaren. Jag vet att det finns en massa naturliga förklaringar men det är iallafall lättare än att analysera människor.
 
Sist idag...Loffe
Du var bäst och att analysera dig vore lika fel som onödigt. Du var nämligen bra som du var.
Tack för att du lät mig veta när jag har skitit i det blå skåpet...tack!!!
 
 
 
Laters...
Till top