Dags att släppa nu va...?

Livet / Permalink / 0
Skam...
När blir jag fri liksom? Och när skall jag sluta fascineras av det norska språket och dess melodi. Här sitter jag 46 år gammal och liksom njuter av att se ungdomar kämpa med allt det jag själv kämpade med. Jag tittar dessutom med ett halvt öga hela tiden och måste se om för att få en helhet. De har inte missat en enda moralkaka men inget fel i det då de lindat in det i en riktigt bra historia filmat på ett riktigt fängslande sätt. Kärleken flödar jämsides med hjärtesorg och tonårsstrul. En av huvudpersonerna ger alla muslimofober på käften på ett så himla roligt sätt...
 
Relaterad bild
 
Varför tänker ni blir du så himla exhalterad över en fjortisserie som dessutom redan är pasé. Jo för att den lugnar i min värld just nu, det lugnar att få vara tillbaka i den värld av kaos som tonårstiden var och egentligen är det rätt sjukt.
 
Japp så är det, och analysen denna kristi himmelfärdsdag är att jag blir lugn av kaos...och mini analysen som kommer ut av det är att jag är så körd haha...
 
Ahhhh...
Jag är så glad för nu har jag fått ur mig all skam och kan återgå till bättre saker innan jag blir totalt "knust"(krossad).
 
Vikt: Idag har jag varit inne rätt mycket och vilat. Den enda gångerna jag inte vilat har jag ätit så, kalorier in 3000 och kalorier ut 200.
Längd: Behövde inte någon längd idag då jag legat ner.
Tillstånd: Ja, det är ju lite kaos och i dagarna hamnar jag i det läge som jag fasat för. Läget då jag kommer att behöva välja vart jag skall "lägga min hatt". Och för att utmana mig själv ännu mer gav jag mig själv ett tredje val så ja, jag behövde min "skam".
Träning: ja det var väl i såfall när jag bar både ett mjölkpaket och ett jospaket från tråkköket ut till vardagsrummet.
Film: Tja det behövs lite riktiga män nu när jag tittat på tonårsserie så jag funderar på att titta lite på en film med den här killen i...
 
Relaterad bild
Ah...Four...det var länge sen :-)
 
Analysen om hur gammal man egentligen är blir nu ett måste men visst efter tre dagar av Skam så är jag möjligtvis inte äldre än 16 i huvudet.
Och det är väl så det är nödvändigt att det blir när man måste vara extra vuxen hela tiden och i alla lägen.
 
Imorgon skall jag vara på CC(Circular Centre) halva dagen. Sen skall jag hänga med min mamma. Vi skall jobba ihop och sen, sen är det fredag.
Men innan jag avslutar helt vill jag be om ursäkt för att det alltid blir så sent och för att det är varannan dag som gäller just nu. Jag gillar det inte själv. Det är bättre att skriva oftare och mindre.
 
Vi får väl se hur det blir.
 
Laters...
 
Till top