Varför blev mitt val...Thorens...

Livet / Permalink / 1
Ja, det hinns verkligen inte med att skriva...
Jag försöker det gör jag, men varje gång det blev lite tid där i bilen så var det liksom inte läge och den här tjejen vågar inte för om det varit stavfel förut då är det inget mot vad det skulle blir nu och jag som gillar att hitta på egna ord skulle kanske bli lite för ofrivilligt bra på det för att inte tala om förvånad själv...
 
 
Vi har åkt bil i två dagar och nu sitter jag här i en liten lägenhet uppe i alperna i Franska Val Thorense med fyra cykeltokiga grabbar. Jag funderar återigen lite på hur det var jag tänkte den där dagen för flera månader sedan då jag liksom bara...sa ja till det som komma skall?
 
Å andra sidan lät det lite coolt att liksom bara få åka ner till Alperna och varför jag trodde att jag skulle köra 6 mil på en väg som ser ut som den mellan Kaxholmen och Gränna det kan jag faktiskt inte svara på. Men en sak är säker, vi är nästan längst upp i alperna och ska man för första gången köra minibuss så varför inte på en hel hoper serpentinvägar som alla har sidor som sluttar en eller flera kilometer ner men med vyer man kan dör för, och visst för en liten, liten stund av beundran glömde jag också att jag hade höjdskräck...
 
 
 
Vi har åkt förbi storstäder och gränsstationer och lilla jag har blivit expert på hur en lastbil verkligen ser ut undertill och jag säger bara...Hollywood...man kan inte göra tuffa hjältesaker under en lastbil, än mindre klättra underifrån och upp tlll förarhytten...fnys!!!
 
 
Jag har lärt mig lite nytt cykelsnack samt verkligen, verkligen försökt förklara att, nä...man bonkar inte när man inte orkar längre, man "bonkar bara bäver" om man bonkar något överhuvudtaget!
 
 
 
 
 
Nähä...
Vi har precis ätit frukost och det är dags för lite cykelträning och "Anna ska köra minibuss träning". Jag ser fram emot den ena men låter vilken vara osagt.
 
 
 
Vikt: Idag stor rumpa med liten kropp. Stor rumpa då jag suttit ner liiite för länge...
Längd: När man åker upp i Alperna är det lägre lufttryck och då händer något som gör att man komprimeras lite...eller nåt...och då, då blir man ju lite kortare eller lite tjockare...suck!
Tillstånd: idag skräckblandat förtjusning men bara för att jag inte kört en meter med bussen än...
Träning: Inte än men jag ser en topp i fjärran och tänker att när det är Tour de France på Tv...då går jag dit.
Film: Ingen men jag tittar lite på Franska barnprogram och inser att...nä, inget för mig.
 
När vi hörs nästa gång då har jag och grabbarna gjort det vi kom hit för.
Önska oss lycka till...amen!
 
Laters...
#1 - - Gunnel:

Ja, nu är väl allt över och jag hoppas allt har gått bra. Har settlite på Instagram och där verkar allt vara ok. Lycka till med hemresan.

Svar: Tack mamma du kan 😊
annalysen.blogg.se

Till top