En lördag med allt och en galt...

Livet / Permalink / 0
Dags att vända blad igen för det har varit ett himla tjat och upprepningar den sista tiden.
Japp, för att inte tala om hur mycket det skrivs om till exempel mig...
Haha ja... men vad skulle bloggen vara annars jag menar, det är ju här man får vara sin egen huvudperson hela dan liksom...
 
 
Fredagen var en riktigt vanlig en och visst kunde jag ha skrivit loss lite men det ville sig liksom inte för jag, jag bara chillade och laddade.
 
Laddade för den lördag som väntade runt hörnet, lördagen som jag planerat och fixat med så att den skall bli så mysig och härlig som möjligt för de tjejer som valt att engagera sig och vara med när jag utför mina tankar och ideér om ett äventyr.
 
 
Får, får, får?
Nej, får får eh...se ett gäng tjejer som sprang runt och sa saker som..gulle, och fina. Ibland var det inte ord utan mer läten som åååh...iiiih...naawh... allt med lite bäbis röst. Men visst var de gulliga och ulliga, det var de faktiskt.
 
Fåren var huvudnumret denna dag. Men vi började den med att äta frukost på Grenna Hotell, ett härligt litet ställe som rustats upp och förfinats de sista åren. Tanken från min sida var att få visa upp några guldkorn i vårt närområde och som ni ser, bara för att man lämnat hotellvärlden så betyder det inte att ränderna går ur, nej tvärtom...
 
 
Inget går upp mot en hotellfrukost så är det ju och när vi var klara och hade päst en stund då fick vi se lite mer av hotellet innan vi åkte vidare mot familjen Lupiners fina gård. Gården där vi fick se både djur och efter en liten promenad även natur för på familjens "bakgård" där fanns något alldeles exra.

 
Javisst där fanns djupa raviner och höga klippor och när vi klättrat upp på toppen av ravinen med hjälp av ett rep, då gick vi en liten bit till och där vankades det fika i naturen och jag tänkte att ja, det här blev hundra gånger bättre än jag trodde...
 
 
 
Äventyret i naturen avrundades och bussen fortsatte mot Racket Centrum där det hela avslutades med sen lunch och bowling och när vi satt där vid bordet allihopa och några av oss var överrens om att räkne ramsan om Kalle Anka som kastar spjut in och ut slutade med orden...stora öron liten kuk, fy fan vad du ser ut...då tänkte jag återigen att ja...tänk om man kunde jobba med det här att liksom bara får fixa så att människor får ha det så här trevligt och roligt, utan att vara en tråkig researrangör menar jag.
Får klura på den lite, och om man tänker på det så är det ju precis det jag skall göra nu i livet. Klura på saker som kan vara eller icke vara i det liv som är mitt...
 
Vikt: Kände mig lätt i morse men nu börjar det ordna till sig...
Längd: Hade inte skadat att vara lite längre faktisk, jag menar tänk att en enda gång kunna köpa ett par byxor och liksom bara kunna ta dem på sig utan att vika eller sy upp.
Tillstånd: Lite sliten idag faktiskt. Men jag har varit ute och sprungit och gått runt sjön så det känns ändå bra.
Film: Idag blir det ingen. Men däremot tänker jag nog se Alladin nu när den snart har premiär.
Träning: Råkade skriva det ovan haha...
 
Men vänta lite...galten då?
Japp han kommer här, alla 200 kilorna...
 
 
Imorgon är det måndag och jag skall ta med klassen till Lars på Familjen Eriksson city hotell. Jag har klart för mig vad jag skall göra men tänker att det där med jobbångest ändå är något som liksom bara hänger med oavsett vad du gör i livet.
 
God natt alla.
 
Laters...
 
 
 
 
 
 
Till top