Om att slappa...

Livet / Permalink / 0
 
Ja här sitter man nu då.
Det är fredagkväll och vädret är precis som det skall här i Swiden.
Dagen har varit slapp förutom en löprunda modell längre och sen en film modell äldre.
 
 
Idag blir även bloggen slapp och jag lägger upp de bilder jag har, för visst har vi ändå så här på semesterupploppet gjort en liten utflykt och den här gången landade "Larry" på Tabergstopp där jag och Robban njöt av kaffe och diverse bakverk. Allt efter att jag under eftermiddagen haft en av mina "jag är så tjock" utbrott. Ja så var det och analysen av det är att jag nog ändå behöver analysera mig själv lite till eller helt enkelt ställa min karaktär på ruta ett och börja om.
Hallongrottan var god iallafall och jag och Robban satt där och slappade lite medans vi funderade på vad det var för vit fyrkantig grej som stod så ensam i fjärran och lyste i solen. När man tänker på det så är det väl ändå sådana nöjen som visar att man ändå är rätt avslappnad och nollställd inför den nya arbetsperioden som kommer.
-Jag vet...säger jag. Det är Kyrkan i Rogberga!
Nöjda med att antagligen hittat svaret går vi tillbaka till bilen och åker hem...
 
Vilken härlig dag ändå och jag tänker att det här får räcka för idag eftersom gårdagens många och djupa analyser till slut fick hjärnan att smälta till medium storlek. Något som visade sig idag då inget hände mer än just slappning(bra nytt ord där igen Anna).
 
 
 
 
 
Japp som ni ser inget mysigt alls...
Men det funkar ju rätt bra ändå eftersom stugan är så fin att sitta i. Och allt medan det blåste så skatorna kunde surfa i luften utan att anstränga sig.
 
Nu blir det film(igen). Vi ska se Ben Hur och slappa lite till.
Imorgon vet jag inte hur det blir? Vi skall till Göteborg för några av mina analyser resulterade i planer som innefattar just denna lilla stad. Sen blir det spagetti och köttfärsås med familjemys.
Härligt om ni frågar mig...
 
Laters...
 
Till top