Hur många gånger kan man säga - Jag är fet. Egentligen?

Livet / Permalink / 0
Ja jag vet att jag inte är tjock. Men man känner sig bara så uppblåst och stor ibland. Jag har väl sagt detta hemma en gång för mycket men det är svårt att stoppa sig.
Men jag tror inte att jag är ensam och det är kanske en tjej grej. Och det finns ett tips till er som tycker att ni hört frasen en gång för mycket. En av mina arbetskamrater dödade på en sekund allt sånt här prat och jag har aldrig sagt så till henne igen.
Jag - Mari jag är fet!
Mari - Ja Anna jag har sett det.
Genialt. Fast jag är fortfarande fet.
 

Japp vi måste diskutera.

Livet / Permalink / 4
 
Men jag måste ändå säga att detta ändå är en finare tanke än allt man köpa. Men kanske ska vi engagera oss lite båda två.  Min finaste bröllopspresent. Och jag måste också tillägga att han inte fick någon av mig. Kram iallafall min allgoaste man.
 

När hjärnan kokar över vad gör man då?

Livet / Permalink / 0
 
 Idag har hjärnan gått för högtryck. Jag har funderat på hur en låt kan ge en för stor push och man kan längta så mycket efter att förändra så förändringen borde trilla ner i knät av bara tanke kraft. Sen har jag funderat på varför teknik hatar mig. Och jag har även undrat över hur man kan hata något som man tycker så mycket om.
 
Men jag har också funderat på detta: Bröllopsdag skall man göra en stor sak av den som vissa gör eller skall man bara låta det vara en dag då man tänker tillbaka och ler?
Jag får diskutera detta med min man.
Men jag säger ändå grattis mig själv och min man.
 

Till top